Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Ε.ΛΑ.Μ: ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!

Τετάρτη, 26 Νοέμβριος 2008

Ημερίδα στην Κύπρο για την λαθρομετανάστευση

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 9:30 π.μ. η Εταιρεία Μελέτης Εθνικών Θεμάτων (ΕΜΕΘ) διοργανώνει στην Συνομοσπονδία Εργαζομένων Κύπρου (λεωφόρος Στροβόλου 11, Στρόβολος, Λευκωσία) ημερίδα με θέμα «Η απειλή της λαθρομετανάστευσης».

Κράτος και παρακράτος εναντίον των Ελλήνων

Παρά το κλίμα τρομοκρατίας, ενδεδυμένης με την πρόφαση του αντιρατσισμού, οι κάτοικοι της περιοχής Αγίου Παντελεήμονα, μια κεντρική περιοχή της Αθήνας, κατόρθωσαν τελικά να προχωρήσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας διεκδικώντας την γειτονιά τους από τους χιλιάδες μετανάστες που έχουν εγκατασταθεί, αδιαφορώντας για τις εκκλήσεις «ηρεμίας» εκ μέρους γνωστών κομματικών εκπροσώπων, που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τους πείσουν να ακυρώσουν την συγκέντρωσή τους. Οι κάτοικοι της περιοχής με σύνθημα "Να μπει τέλος στην ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, Όχι στην γκετοποιήση της περιοχής μας, Όχι στην άνευ όρων παράδοση της ίδιας μας της ζωής" , οργάνωσαν πορεία κατά της λαθρομετανάστευσης , που έπληξε την περιοχή τους.

Καθημερινά γίνονται μάρτυρες τριτοκοσμικών καταστάσεων στο κέντρο της Αθήνας . Προχθές ομάδα Αφρικανών κυνηγούσε άλλους μαύρους με τσεκούρια στο κέντρο της πόλης όπου και ακολούθησε σφαγή. Ήταν ένα από τα πολλά περιστατικά που συμβαίνουν κάθε μέρα, αλλά οι “δημοσιογράφοι” δεν βλέπουν.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό οι κάτοικοι αποφάσισαν να κάνουν διαμαρτυρία , αφού δεν βλέπουν κάποιο από τα κόμματα - πολιτικούς να ενδιαφέρεται. Έτσι αποφάσισαν να βγουν στο δρόμο , για να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες ζωής , αφού η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση έχει επηρεάσει την ζωή τους και όχι μόνο.

Απέναντι τους βρέθηκαν σε παράνομη αντισυγκέντρωση, μερικές δεκάδες μελών αριστερών οργανώσεων, σχηματίζοντας την γνωστή εικόνα των δυο οργανώσεων και πλακάτ ανά πεντάδα ατόμων, εξοπλισμένων με δολοφονικά αντικείμενα, αλλά και …μικροφωνικές εγκαταστάσεις με τις οποίες καλούσαν τους αλλοδαπούς στην γλώσσα τους (Αφγανικά, Αλβανικά κλπ) να πυκνώσουν τις τάξεις τους εναντίον των Ελλήνων. Μαζί τους και ένας αριθμός «αντεξουσιαστών»-επαγγελματιών βανδάλων, αλλά και αφγανοί λαθρομετανάστες.

Συντονισμένη δράση υπήρξε για να καταστείλουν την φωνή του Ελληνικού λαού που συγκεντρώθηκε στην οδό Αχαρνών, από κατοίκους της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, που διαμαρτυρήθηκαν για την υποβάθμιση της ζωής τους! Η αστυνομία επιτέθηκε στον κόσμο την ώρα που συμμορίες τρομοκρατών και ξένων, έστηναν οδοφράγματα και απειλούσαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive