Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!

Αλοιμονο , Δεν φταιει μονο η ανυπαρκτη πολιτεια.

ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ΙΑΣΩΝ"

Φταιει εξ ισου ή και περισσοτερο η υπαρκτη ανοχη της κοινωνιας των "καλοκαγαθων¨αριστερών.
Η Υπαρκτη υποστηριξις του Συνασπισμου των προοδευτικων και ψευτοδιαννοουμενων της αριστερας που καθε κυριακη διαδηλωνουν μαζι με τους ματαναστες στην Πατρα.Ή οι "φιλοι" μας του ΚΚΕ, που αγωνιουν μην τυχον δεν υποδεχθουμε με γλυκο του κουταλιου τους λαθρομεταναστες, Και ακομη πιο πολυ, φταινε ολα τα κομματα που το μονο που τους απασχολει ειναι ποτε θα γινουν ή ποτε δεν θα γινουν εκλογες για τους δικους τους λογους.
Την Ελλαδα, τους Ελληνες, τους νεους που αυριο παλι δεν θα μπορουν να πανε στην εργασια τους ή στα Πανεπιστημια γιατι η "αλλη ελλαδα" της μιζεριας και της αρνησεως βρηκε αφορμη να σταματηση παλι τα τραινα στους σταθμους και τα τραμ στα αμαξοστασια . .Δεν την σκεπεταται κανεις.
Δεν χρειαζομεθα εχθρους.Ουτε τους μεταναστες γαι να μας αποτελειωσουν με την υπερπληθυσμιακη τους συμμετοχη ή τις ασεβεις τους ενεργειες..Εμεις οι ιδιοι εχουμε αυτο καταδικασθει και προθυμα αυτοκαταστρεφομεθα.Εξ αλλου δεν εχει συλληφθη ποτε ουτε ενας απο τα δικα μας τα παιδια που καινε την Σημαια μας...
ΙΑΣΩΝ..
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 2/11/08

1 σχόλιο:

  1. Δεν νομίζω να ζήτησε κανείς γλυκό του κουταλιού. Δουλειές με αξιοπρέπεια ζητάνε οι άνθρωποι.

    Ας πούμε ότι έχεις την εξουσία. Τι θα κάνεις με το θέμα μετανάστες (τους ήδη υπάρχοντες) και τι θα κάνεις με το θέμα απεργία.

    Για να μη λένε κάποιοι ότι κάνεις μόνο κριτική και δεν παίρνεις θέση

    Haldir

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive