Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!... ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ

Την αντιπάθειά μας προς τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο δεν την κρύψαμε ποτέ.
Δεν έχουμε απολύτως τίποτε προσωπικό μαζί του, απλά θεωρούμε ότι εκπροσωπεί την απόλυτη γελοιότητα της δήθεν αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας, η οποία σε τελική ανάλυση αποτελεί την αιχμή του δόρατος για το σύστημα εξουσίας, το οποίο έχει εξαγοράσει την σιωπή του μέσω των κρατικών διαφημίσεων. Ούτε πρόκειται ξανά να ασχοληθούμε μαζί του. Επειδή, όμως, σας χρωστάμε μερικές εξηγήσεις, καλό θα είναι να ξέρετε ότι πριν από λίγες ημέρες απειλούσε Θεούς και δαίμονες ότι "εάν δεν σταματήσει το pressmme να του ασκεί κριτική θα σηκωθεί να φύγει από το Alter"! Γνωστό το κόλπο του Μάκη που έπιασε για μια ακόμη φορά. Η συνέχεια ήταν γνωστή.
Κλαιγόταν στο κανάλι του, ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς την απομάκρυνση συγκεκριμένου δημοσιογράφου από τον Real fm.
Αυτή είναι η ιστορία με τον Μάκη τον... επαναστάτη της Εκάλης, του Porsche Cayenne και της βλαχομπαρόκ αντίληψης περί νεοπλουτισμού. Μάκη, άντε γειά!
Δεν ξαναγράφουμε για εσένα ούτε... μονόστηλο!
pressmme

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 25/11/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive