Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

ΠΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ; ;





Κύριε ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ, ΠΩΣ ανέχεσθε να σας εμπαίζει η "ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;"
Είναι η 3η !!
επιστολή σας!, η πρώτη στις 28/03/08 με αρ.πρωτ. 33423 η Δεύτερη στίς 5/9/08 αρ.πρωτ.83661, του ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σωτ.ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ πρός την "Αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα", μέσα σε 1 χρόνο.

ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ η "ανεξάρτητη" αυτή αρχή,ΑΓΝΟΕΙ & ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ τον Υπουργό ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! και δεν προβαίνει στίς ενέργειες που της συνιστά, ο ΕΠΟΠΤΕΥΩΝ Υπουργός.

Επειδή ΞΕΡΟΥΜΕ ότι η καταγγελία αφορά γνωστό δημοσιογράφο και με δεδομένο ότι εχει υποβληθεί απο τις 8/2/07 !! με αριθ. πρωτ.1017 (δηλαδή πριν απο 20 ΜΗΝΕΣ ! ! )
ΡΩΤΑΜΕ: ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ οι κ.κ. της ΑΡΧΗΣ; ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΚΡΑΤΑΕΙ" ο εν λόγω δημοσιογράφος;

ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ; ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;
ΣΗΜ. Θα θέλαμε να γράψουμε ΑΚΟΜΑ περισσότερα, αλλά ΔΕΝ θα τους κάνουμε το χατήρι να πάμε ΕΜΕΙΣ -ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ- κατηγορούμενοι στο τέλος!!

αναρτηθηκε απο "αθεοφοβο" κυριακη 23/11/08

1 σχόλιο:

  1. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο παρήγαγε και ολοκλήρωσε το σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου, αλλά με εξωθεσμικές και αήθεις παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη προσπάθησε με κάθε τρόπο να το συγκαλύψει.
    Η Κυβέρνηση διαιωνίζει το σκάνδαλο, αρνούμενη να επαναφέρει τη δημόσια περιουσία στο κράτος με νομοθετική ρύθμιση που επιβάλλει το Σύνταγμα. Αφήνει άθικτες όλες τις παράνομες πράξεις και δικαιοπραξίες που έγιναν επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας και προετοιμάζει έτσι το έδαφος πιθανών αποζημιώσεων σε βάρος του ελληνικού δημοσίου με δική της ευθύνη, προκύπτει ότι δεν έχουμε ένα σκάνδαλο στη Μονή Βατοπαιδίου, αλλά έχουμε επτά σκάνδαλα.
    Σκάνδαλο είναι η αναγνώριση της Μονής ως δήθεν ιδιοκτήτριας της λίμνης.
    Σκάνδαλο είναι η αφαίρεση της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη, πριν δημοσιευθεί η απόφαση που αναγνώριζε το ελληνικό δημόσιο ως ιδιοκτήτη της λίμνης.
    Σκάνδαλο είναι οι αποφάσεις και οι πράξεις ανταλλαγής της λίμνης με ακίνητα του δημοσίου, διότι η λίμνη ήταν χαρακτηρισμένος βιότοπος από το 1996.
    Σκάνδαλο είναι τα τριάντα ένα παράνομα συμβόλαια, με τα οποία μεταβιβάζεται το 108% της Λίμνης και πηγαινοέρχονται διακόσια εξήντα ακίνητα του ελληνικού δημοσίου.
    Σκάνδαλο είναι οι υποκοστολογήσεις της αξίας των δημοσίων κτημάτων και η υπερκοστολόγηση της λίμνης Βιστωνίδας.
    Σκάνδαλο είναι οι παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, για να μην έρθουν στη Βουλή τα στοιχεία που αφορούν Υπουργούς.
    Σκάνδαλο είναι, τέλος, η νομικά πλημμελής και επικίνδυνη αντιμετώπιση του όλου θέματος, που δίνει και το δικαίωμα στον Εφραίμ να προτείνει λύση προς τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς με προχθεσινές επιστολές του.
    Τι σημαίνουν πολιτικά όλα αυτά τα σκάνδαλα; Σημαίνουν, πρώτα-πρώτα, τεράστια οικονομική ζημία σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού δημοσίου. Αυτή τη ζημιά κάποιοι την ωφελήθηκαν. Κάποιοι αποκόμισαν υπερκέρδη, τόσο μεγάλα μάλιστα που δημιουργούνται άνετα περιθώρια για δυνατότητα διακίνησης μαύρου πολιτικού χρήματος.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive