Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

12 ΩΡΕΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.Σε εξέλιξη το έργο της κατάσβεσης Πυρκαγιά ξέσπασε στο Πετρόβουνο.

Συνεχίζονται από ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής οι προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες βράδυ , στην περιοχή Πετρόβουνο του Αγίου Όρους, απέναντι από τα Νέα Ρόδα. Η φωτιά, καίει πεύκα και θάμνους, ενώ δεν απειλούνται μοναστήρια.
Στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς συμμετέχουν 80 πυροσβέστες με 20 οχήματα και τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Το δύσβατο της περιοχής, αλλά και ο ισχυρός άνεμος δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

αναρτηση απο αργυρη σιδερη τριτη 11/11/08

1 σχόλιο:

  1. Κι εγώ διερωτώμαι, γιατί όταν είναι κυβέρνηση της δεξιάς στην εξουσία καίγεται όλη η Ελλάδα χειμώνα καλοκαίρι και οι αναρχοαριστεροφασιστομ@>@<#ς καταστρέφουν την περιουσία του κοσμάκη παραμένοντας ασύλληπτοι???

    Γιατί οι φωστήρες των ΜΜΕ αντι να κάνουν έρευνες του ... δεν κανουν μια στατιστική του πότε έχουμε εξαρση των πυρκαϊών και των βανδαλισμών?
    Μήπως γιατι το αποτέλεσμά της θα'ναι οι μήνες πριν την έναρξη προεκλογικών περιόδων? ή ότι αυτές οι προκαρασκευασμένες εικόνες αναρχίας, σκανδαλοθηρίας και αποδιοργάνωσης οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε εκλογές???
    βάζεις και λίγο αλατοπίπερο με διαγραφές κομματικών στελεχών που ταχαμου εθίγησαν από τα τεκταινόμενα και διεχώρησαν εαυτόν από ποιους? από αυτους που εστήριζαν εως τώρα, από αυτούς που εγνώριζαν από καιρό και συμπαρατάχθηκαν μαζί τους προς άγραν αναδείξεως και βολέματος??

    11η ώρα της 11ης ημέρας του 11ου μήνα... τελείωσε ο 1ος Παγκόσμιος και σταδιακά άρχισε στη Γερμανία η εφαρμογή των ανωτέρων μέσων που έφεραν τον Χίτλερ στην εξουσία εν είδη σωτήρος... Το παιγνίδι λέγεται Προπαγάνδα και αποσκοπεί στη διαμόρφωση όχλου που νομίζει ότι έχει συνείδηση.

    Και μετά ορισμένοι θίγονται όταν τους υπενθυμίζεται πως η εκτροπή της δημοκρατίας ονομάζεται οχλοκρατία και είναι αυτή που βιώνει το Ελληνικό κράτος σήμερα.

    μετά θλίψεως
    kp

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive