Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

ΓΑΛΑΤΣΙ: ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ! Αγώνας κατά της φτώχειας

Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαλατσίου, αποφάσισε ομόφωνα να υλοποιήσει ένα σχέδιο για να αντιμετωπίσει όσο είναι δυνατόν την ΦΤΩΧΕΙΑ! Αρχικά στο ΓΑΛΑΤΣΙ μας και αν μπορέσουμε και υπάρχει δυνατότητα και εκτός Γαλατσίου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σχέδιο κατά της Φτώχειας, στο τόπο που ζούμε.
ΑΠΟ 1/7/08 ΕΩΣ 15/12/08, ΚΑΛΑΜΩΝ 36 ΑΝΩ - ΓΑΛΑΤΣΙ (Καραγιαννέικα) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ: ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ, ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !
ΥΓ:ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ http://gr.mc271.mail.yahoo.com/mc/compose?to=fracisko@otenet.gr Mail. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ.ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Ο Κ. ΔΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.
ΜΕ ΤΙΜΗ
Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
Εκπαιδευτικός μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής
του ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.
KOΝΤΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΤΑΚΤΟ
& SOS!!! ΤΗΛ= 6977.650564.
αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης σαββατο 11/10/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive