Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ

Όλοι στο Σύνταγμα την Παρασκευή!..




Από τον Φώτη Π. Μπόμπολα
Την προσεχή Παρασκευή υπάρχει μια θαυμάσια ευκαιρία! Ευκαιρία, για μια αυθόρμητη και χωρίς περιορισμούς συγκέντρωση πολιτών στο Σύνταγμα. Ακριβώς έξω από το Κοινοβούλιο, την ώρα της κρίσιμης ψηφοφορίας που είτε θα ανοίξει την διαδικασία διερεύνησης και τιμωρίας επίορκων πολιτικών προσώπων, είτε θα κουκουλώσει τα εγκλήματα τους για μια ακόμα φορά…
Πολίτες όλων των ηλικιών, κάθε ιδεολογίας, από όλα τα στρώματα της κοινωνίας, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν απέναντι σε διεφθαρμένους πολιτικούς που με δική μας εντολή κυβερνούν με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε τα 35 τελευταία χρόνια.
Θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε στα μάτια, ενώ θα βρίσκονται στα παράθυρα του Κοινοβουλίου κοιτώντας τους πολίτες, τους πραγματικούς αντιπροσώπους της κοινωνίας, που με την ήρεμη παρουσία τους θα τους παραδώσουν ένα ηχηρό μήνυμα ανάληψης ευθύνης για τις επόμενες πολιτικές τους πράξεις και επιλογές!..
Η συνέχεια του άρθρου...
"Fotis P. Bobolas"
Προσθήκη του αποστολέα στις Επαφές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive