Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΣΚΙΣΑΜΕ 3-0 ΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.


Προ-Αγγελος πρόκρισης
Η εθνική πήρε... σβάρνα και τη Μολδαβία κι αν το επαναλάβει και την Τετάρτη (15/10) στο ίδιο γήπεδο εναντίον της Ελβετίας θα πρέπει να ξεκινήσουμε το ψάξιμο για εισιτήρια εν όψει της τελικής φάσης τουΜουντιάλ 2010!
<<Οι δύο σκόρερ της εθνικής στο θρίαμβο επί των Μολδαβών Το τελικό 3-0 στο... μισο-άδειο Καραϊσκάκη, -μοναδική παραφωνία η απουσία του κόσμου στη σημερινή (11/10) αναμέτρηση για το 2ο προκριματικό όμιλο της Ευρώπης- δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το δίκαιο του νικητή. Κι όπως συνήθως συμβαίνει με την Ελλάδα του Ρεχάγκελ, το... δύσκολο ήταν να μπει το πρώτο γκολ. Οταν έγινε αυτό, με τον Χαριστέα στο 32ο όταν μετά από άψογη πάσα του Κατσουράνη σε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή των Μολδαβών, όλα έγιναν πολύ απλά. Ο Κατσουράνης μ' ένα από τα πλέον όμορφα σε εκτέλεση γκολ στο 40' έβαλε τη δική του σφραγίδα, πριν και πάλι ο Χαριστέας -κορυφαίος της πρώην πρωταθλήτριας Ευρώπης- διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 51' κυνηγώντας μια... χαμένη φάση!
Ετσι απλά λοιπόν η Ελλάδα μετρά «3Χ3» σ' αυτή την προκριματική φάση και συνεχίζει!

Ο αγώνας
Χωρίς καν να χρειαστεί να... ιδρώσει, η εθνική «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Στο 32ο λεπτό κι ενώ μέχρι τότε οι καλά διαβασμένοι Μολδαβοί είχαν περιορίσει κατά πολύ τους κινδύνους της εστίας τους, ο Χαριστέας κέρδισε φάουλ σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση κι ενώ όλοι περίμεναν απευθείας εκτέλεση, ο Κατσουράνης πέρασε τη μπάλα στο «θύμα», τον οποίον είχαν... ξεχάσει εντελώς οι Μολδαβοί στο ύψος της μικρής τους περιοχής! Ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ της Ελλάδας δεν δυσκολεύθηκε από κοντά να «γράψει» το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα (40΄), ο Κατσουράνης με εκπληκτικό σουτ από απόσταση 20-25 μέτρων, έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Καλάντσα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της «γαλανόλευκης» και ενθουσιάζοντας τους περίπου 15.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Στο 50ό λεπτό η κεφαλιά του Τοροσίδη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Καλάντσα και ένα λεπτό αργότερα ο Ρέπεζα γλύστρισε, η μπάλα έφτασε «δώρο» στο Χαριστέα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ηταν πάρα πολύ απλά τα πράγματα για την εθνική, που εκμεταλλευόμενη τα ερασιτεχνικά λάθη των Μολδαβών, έφτασε στο «3Χ3» σ' αυτόν τον 2ο προκριματικό όμιλο. Κι αν καταφέρει να νικήσει την Ελβετία, στο ίδιο γήπεδο την προσεχή Τετάρτη, ο Οτο Ρεχάγκελ και οι παίκτες του ίσως θα πρέπει από τώρα να κλείσουν... θέσεις για Νότια Αφρική.
Διαιτητής: Εσπεν Μπέρντσεν (Νορβηγία)Κίτρινες: Σαμαράς, Σεϊταρίδης
ΕΛΛΑΔΑ (Οτο Ρεχάγκελ): Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Δέλλας, Κυργιάκος, Μπασινάς, Κατσουράνης (72΄ Πατσατζόγλου), Σαμαράς (70΄ Αμανατίδης), Χαριστέας, Γκέκας (46΄ Σαλπιγγίδης)
ΜΟΛΔΑΒΙΑ (Ιγκόρ Ντομπροβόλσκι): Καλάντσα, Σαβίνοφ, Επουρεάνου, Αρμας, Ρεμπέζα, Μπόρντιαν, Κορνέενκοφ (81΄ Αντρονιτς), Τσεμποτάρου, Τιγκίρλας, Αλεξέεφ (46΄ Πίκουσακ), Μπουγκάιοφ (68΄ Σουβόροφ).
αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης σαββατο 11/10/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive