Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

"HALDIR" ΠΡΟΣ "ΙΑΣΩΝΑ" : ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ κ. ΙΑΣΩΝΑ?

Γράφει ο :"ΗΑLDIR"

Τι έγινε Ιάσωνα?
Που πήγαν οι ευγένειες πασπαλισμένες με καθαρεύουσα? Ξέσπασες? Κράτα και κανένα επίπεδο. Εσύ που θέλεις να μιλάς για δημοκρατία μη βαφτίζεις τη γνώμη του άλλου παραπληροφόρηση και αγκύλωση.
Πάμε να δούμε τις ομορφιές σου.
1.Συμφωνώ με το ριζοσπάστη. Εσύ συμφωνείς ότι ευθύνεσαι για τη Μικρασιατική καταστροφή?
2.Η τοποθέτησή σου εδώ είναι επιπέδου καφενείου.Εγώ πρέπει να μιλήσω για αγκύλωση εδώ. Ανθρωπέ μου, μίλησα για ενδοκομουνιστικό πόλεμο, όχι για αντεπαναστάσεις στα μέρη που μίλησες. Τα ίδια τα κομμουνιστικά κόμματα ζήτησαν τη βοήθεια της ΕΣΣΔ. Ανερυθρίαστα σου λέω ότι δεν υπάρχουν ενδοκομουνιστικοί πόλεμοι. Δηλ όπως οι καπιταλιστικοί που ένα κράτος δρα ανταγωνιστικά σε κάποιο άλλο και ο πόλεμος έχει σαν στόχο την υπερίσχυση (κυρίως οικονομική) πάνω σε αυτό.Να μην παραπληροφορείς.
3. Εχουμε χορτάσει και αστυνομικούς να κλωτσάνε φοιτητές στο έδαφος.
Να τους "ρίχνουν" σε ζαρντινιέρες. Τα ρόπαλα στην ασπίδα δεν πονάνε και τόσο.

Για τον κύριο Κουρτουά έχει απαντήσει ο ριζοσπάστης http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=2361738&publDate=9/6/2004.
Σου φαίνεται πετυχημένο αυτό το αστειάκι που λες με τον αμούστακο Στάλιν?
4. Βάλε καλύτερα τη γνώμη του πατέρα Μπελογιάννη που εκτελέστηκε γι'αυτά που πίστευε αν και μπορούσε να αποφύγει το θάνατο. Ποιος άλλος κανει τέτοια θυσία σήμερα? Ο ίδιος είχε πει ότι η θυσία των κομμουνιστών παρομοιάζεται με αυτή των χριστιανών μόνο που οι χριστιανοί θυσιάζονταν με την ιδέα ότι θα χαρούν την επόμενη ζωή. Οι κομμουνιστές θυσιάζονταν για μια ζωή που ήξεραν ότι δε θα χαρούν ποτέ.
5. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνώ σε όλα με το ΚΚΕ. Αν έχεις πρόβλημα με το ΚΚΕ υπάρχουν κι άλλα κομμουνιστικά κόμματα που μπορείς να ακολουθήσεις..Αλλά άκου κι αυτό. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που είχε την αξιοπρέπεια να σηκώσει το βάρος της ιστορίας και των πράξεών του για 90 χρόνια. Διοτι τα διάφορα λαμόγια πολιτικοί μπορούν άνετα να αλλάζουν κόμματα κάθε τρεις και λίγο και με νέα ορμή να συνεχίζουν.
6. Πού την είδες την προκλητική περιουσία? Δώσε κάποια πηγή για τα 5δισ.

7.Αν ρωτηθεί θα την καταδικάσει.

Να, κι ο ριζοσπάστης καταδικάζει την καταστροφή βιβλίων

"Νεοφασίστες επιτέθηκαν στο βιβλιοπωλείο με την επωνυμία «Μαρξιστικό» (Αναξαγόρα 14, Ομόνοια), καταστρέφοντας βιβλία, πάγκους και βιτρίνες, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διεύθυνση του βιβλιοπωλείου".

Η επίθεση έγινε το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι και σύμφωνα με την ανακοίνωση δύο από τους νεοφασίστες απειλούσαν τους εργαζόμενους με μαχαίρια, ενώ οι υπόλοιποι κατέστρεφαν το βιβλιοπωλείο. Κύριος στόχος της επίθεσης ήταν η Εκθεση Αντιρατσιστικού Βιβλίου που οργανώνει το «Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αφού κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι νεοφασίστες φώναζαν «Είμαστε Ναζί», «Αντιρατσιστική έκθεση, θέλατε;» και «Ζήτω ο Ναζισμός».

Το «Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο» καλεί όλους στην έκθεση που θα γίνει από 19 έως 24 του Ιούνη και στην εκδήλωση στις 22 Ιούνη στο βιβλιοπωλείο, με σκοπό να καταδικαστεί «η ναζιστική επίθεση που θυμίζει το χιτλερικό κάψιμο βιβλίων»."

Ομως εκεί που ποιείς την νησσα, είναι στην αντιπρόταση.
Να κατηγορείς ξέρεις μια χαρά.
Να φωνάξεις γι'αυτούς που παίρνουν 300 και 400 ευρώ ξέρεις?
Καμιά απεργία έχεις οργανώσει?
Από τη ΔΕΗ μάθαμε ότι αυτοί που έχουν εισόδημα κάτω από 5600 ευρώ ειναι 1,5 - 2 εκατ. άτομα!!
Πές μου τι οικονομική αντιπρόταση έχεις στην εποχή της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας και πώς θα εκφραστεί αυτή κομματικά. Αντε να σε δω
"HALDIR"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive