Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣΓ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ πρός Γ.ΣΑΝΙΔΑ: " ΜΑ, ΤΙ ΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ? ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ" ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ? ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ... ΑΠΟΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΚΙ ΟΛΑΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 9/9/2008

ΤΟ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ κ. ΣΑΝΙΔΑ

Ο ΛΑ.Ο.Σ θεωρεί, ότι κάθε μορφής ακίνητη περιουσία των μοναστηριών είναι κοινόχρηστη.

Πολύ περισσότερο η λίμνη Βιστονίδα, που επικοινωνεί με την θάλασσα και ως εκεί που φθάνει το μέγιστο χειμέριο κύμα, ανήκει στο Δημόσιο.

Ως εκ τούτου οι ανιερές συναλλαγές που στοίχησαν 100 και πλέον εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο είναι λεόντειες συμβάσεις.

Το Δημόσιο παραχωρεί σε αντάλλαγμα αυτών που του ανήκουν. Αυτοί δε που επωφελούνται από τον χορό των εκατομμυρίων είναι οι μεσάζοντες και οι πολιτικοί τους πάτρωνες.

Δεν περιμέναμε βεβαίως από τον κ. Σανιδά υπό μορφήν ψυχογραφήματος να αποδώσει σε "ραθυμία, αδιαφορία ή ενσυνείδητη επιλογή" εκείνων που γνωμοδότησαν όλα εκείνα που οδήγησαν στις κακουργηματικές απάτες εις βάρος του Δημοσίου και να εκτιμά ότι οι Υπουργοί απλώς "παραπλανήθηκαν" και υπέγραψαν τις σχετικές αποφάσεις. Πολύ περισσότερο όταν ο διαχειριστής των γνωμοδοτήσεων, που ενήργησε ως αντίδικος του Δημοσίου είναι ο πεθερός του Υπουργού, που πήρε μαζί με τους υπόλοιπους σκανδαλοποιούς απαλλακτικό βούλευμα στη Θεσσαλονίκη από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

***************************************************

Σημ. skeftomasteellhnika.gr: Κε Σανιδά, αφήστε το καλύτερα. Μην βγάζετε ιατρικά συμπεράσματα, Δικαστής κύρους είσαστε. Αφήστε το καλύτερα. ΜΗΝ εκτίθεστε. Απο ΑΓΑΠΗ σας το λέμε. Και απο ΕΛΠΙΔΑ. Μήπως τη βοηθεία ΣΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ!!

αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης τριτη 9/9/08

1 σχόλιο:

  1. Δεν νομίζω πως ο Σανιδάς κατέχει το απαραίτητο σθένος, όχι για τη θέση τουλάχιστον. Μην ξεχνάμε οτι η συγκεκριμένη αρχή ονομάστηκε άρειος πάγος επειδή έδρευε εκεί μια συγκεκριμένη κάστα. Αυτοί οι μυστηριώδεις τύποι έχουν χαραχτεί στο ασυνείδητο μας σαν πρότυπα δικαίου και ισχύος, των δέων ίσοι. Βλέποντας την ταπεινή του στάση ακόμα και στο "εύκολο" θέμα της ομοφυλοφιλίας, δεν μου κάνει και πολύ για άρειος πάντως, μάλλον σφετερίζεται την έδρα. Λυπάμαι αλλα μόνο με θαύμα θα κάνει ο "ανώτατος" θαύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive