Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ Η Κα ΠΕΛΕΚΗ? ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΕΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ΤΗΣ Ν.Δ !! ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ!!

Κόζα Νόστρα Συμβολαιογράφων; Συμβολαιογραφείο η Νέα Δημοκρατία...


Συμβολαιογραφείο η Νέα Δημοκρατία

Η σημερινή αποκάλυψη της Ελευθεροτυπίας είναι ίσως η πιο βαρύνουσα των τελευταίων ημερών. Επειδή αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία γνώριζε εξαρχής ότι οι ασυμβίβαστες με κάθε έννοια πολιτικής ηθικής αγοραπωλησίες real estate γινόντουσαν με την συμβολαιογράφο σύζυγο του κ. Γ. Βουλγαράκη.
Η σύζυγος του ίδιου του Γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Ζαγορίτη, η συμβολαιογράφος Κωνσταντίνα Λάρδα-Ζαγορίτη συνεργαζόταν στενά με την σύζυγο του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας (Δημοσίας Τάξεως, Πολιτισμού) συμβολαιογράφο Αικατερίνη Πελέκη.
Να μην μας λέει λοιπόν ο πρωθυπουργός (Θεσσαλονίκη) ότι πρόκειται για «παραπολιτική». Πρόκειται για συνειδητή και επιλεγμένη δραστηριότητα κορυφαίων στελεχών του κόμματος του και της κυβέρνησής τους, με αποκλειστικό στόχο τον προσωπικό πλουτισμό.
Και για όποιον έχει ακόμα αμφιβολίες επισημαίνουμε:
Στον πλειστηριασμό της Εθνικής Τράπεζας για το ακίνητο – φιλέτο, εμφανίσθηκε μόνο μια εταιρεία, εκείνη της οικογένειας Πελέκη. Φαντάζεστε δηλαδή τι τρομοκρατία έπεσε.
Ο πλειστηριασμό ξεκίνησε με 2.000.000 ευρώ και η ΔΑΛΚΑ της οικογένειας Πελέκη, απέκτησε τελικά το ακίνητο προσφέροντας μόνο 25.000 ευρώ παραπάνω. Να υποθέσουμε κι εμείς ότι όλα αυτά είχαν συμφωνηθεί εκ των προτέρων; Αυτές είναι οι τιμές της πιάτσας; Τίθεται θέμα απιστίας για την διοίκηση της Εθνικής;
Και τελικά, τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας. Πόσο πιο κάτω πρέπει να πέσει αυτή η κυβέρνηση;
Είπαμε και επαναλαμβάνουμε...
Δεν πρόκειται για απλές κλοπές με στόχο τον πλουτισμό...
Οι μεσίτες στο Βατοπέδι έχουν "ιδιαίτερο" και διεθνή ρόλο...
Οι υπουργοί "κρατούν" ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τον Καραμανλή...
Ο Καραμανλής "συντόνιζε" (τώρα δεν συντονίζει και εκβιάζεται;) ΟΛΟ το "παιχνίδι"...
Ο πεθερός, ΑΠΕΙΛΕΙ θεούς και δαίμονες δημόσια! Βουλευτές, δημοσιογράφους, αλλά και τον πρωθυπουργό!
Στέλνει μηνύματα ΠΑΝΤΟΥ!
Μαφία: εγκληματική οργάνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive