Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 8 / 9 / 2008

Πρόταση για τη διοργάνωση Αγώνων «GrandPrix»

στην Πρωτεύουσα της Μακεδονίας

Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης (Β΄ Αθηνών) και Κ. Βελόπουλος (Β΄ Θεσσαλονίκης) κατέθεσαν την εξής ερώτηση προς τους Υπουργούς Μεταφορών, Τουριστικής Ανάπτυξης και Εσωτερικών :
«Διεθνώς κερδίζει συνεχώς έδαφος η ιδέα της διοργάνωσης Αγώνων «Grand Prix» (Γκραν-Πρι) μέσα σε πόλεις με παράλληλη τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας. Η διοργάνωση Αγώνων «Γκραν-Πρι» είναι γνωστό ότι συνεπάγεται έσοδα και διεθνή προβολή για την χώρα που τους φιλοξενεί.
Η Ελλάδα ανήκει στις χώρες που δεν διαθέτει πίστα τέτοιων αγώνων και έτσι δεν διοργανώνει ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Περισσότερο από ποτέ η χώρα μας έχει σήμερα την ανάγκη προβολής των δικαίων μας αναφορικά με την Μακεδονία, κάτι που θα αναδείξει παράλληλα και την εθνικιστική υστερία και επιθετικότητα των Σκοπιανών. Η διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων αναμφίβολα βοηθά τις διοργανώτριες χώρες και τις τοποθετεί στο κέντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, αρκεί να υπάρχει φαντασία και όρεξη για τη διοργάνωση ενός γεγονότος πραγματικά εντυπωσιακο.
Κατόπιν τούτου
Ερωτάσθε
Θα εξέταζε η κυβέρνηση τη διοργάνωση ενός Αγώνα «Γκραν-Πρι» στην Πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη ;»

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή πρόταση.Εύγε στους βουλευτές που έθεσαν το ερώτημα.
    Όπως επίσης,το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών,θα μπορούσε να φιλοξενήσει αγώνες τύπου Formula1,ΕTCC,Superbikes κτλ,κάτι που όσες χώρες το έχουν πράξει,δεν έχουν χάσει...
    Σκεφτείτε,όχι μόνο τα έσοδα κατά την διάρκεια των αγώνων,αλλά τα έσοδα από τις δοκιμές που θα θέλουν να διενεργήσουν αυτοκινητοβιομηχανίες,τις δοκιμές για τους εκάστοτε αγώνες κτλ.
    Σκεφθήτε,τους φιλάθλους που θα προσέλθουν,τα μηχανολογικά και λοιπά team των εκάστοτε ομάδων,τα διαφημιστικά events που θα λαμβάνουν χώρα...
    Αυτές οι προτάσεις,είναι κοινό μυστικό στους ασχολούντες με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
    Μπράβο,για ακόμη μια φορά στους βουλευτές και αν θέλουν,ας καταθέσουν πρόταση και για την πίστα των Σερρών.
    Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός(και κατ'επέκτασην,ο τουρισμός που ακολουθεί) αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για οικονομική ανάπτυξη ;-)

    Ο Βεροιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive