Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ"

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (1/9/08) ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο : "ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"

"ΞΥΡΙΣΑΝ" ΓΟΥΛΙ ΤΟΝ "ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ" ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!! ΣΠΙΝΟΣ & ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟΥ .."ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥ" ΣΤΙΣ.. "ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ" ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΕΤΣΙ? ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ..."ΕΥΝΟΪΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ" !! ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ!! ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο "ΣΕΠΤΟΣ ΙΕΡΕΥΣ" ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ...
ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟ-ΚΟΥΦΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΜΕΣΑ απο τη ΦΥΛΑΚΗ!! ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ!!

Τώρα μια απορία, δεν γίνεται, θα την έχετε. Δεν θα την έχετε? ΑΠΟ που αντλεί ΤΟΣΟ απύθμενο θράσσος αυτός ο τύπος, που έκανε το ράσσο σφουγγαρόπανο? ΠΟΙΟΙ τον ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ? ΠΟΙΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ απ τα γένια? Καλά μην ψάχνετε. ΟΣΟΝΟΥΠΩ θα τα μαρτυρήσει ΟΛΑ ο ΠΑΠΑ-γιάννης και το επι-τέλειό του!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ .........ΠΡΟΣΟΧΗ στο.........ΡΑΣΣΟ!!
αναρτήθηκε απο "ΑΘΕΟΦΟΒΟ" δευτερα 1/9/08 ΑΜΗΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive