Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΟΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο: "Θ.Β.ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ"

Ακουσα εχθές στο δελτίο ειδήσεων του ALTER τον δημοσιογράφο Χρήστο Κώνστα να ισχυρίζεται ότι οι τελωνειακοί απεργούν για το…παντεσπάνι τους.
Ενας δημοσιογράφος λοιπόν που ένας Θεός ξέρει μόνο πόσα παίρνει και κυρίως πόσα από αυτά δηλώνει,κατακρίνει έναν από τους σκληρότερα εργαζόμενους κλάδους για τις αποδοχές του,οι οποίες φορολογούνται μέχρι δεκάρας.
Οι τελωνειακοί υπάλληλοι Κε Κώνστα εργάζονται επί 24ώρου βάσης,χωρίς αργίες,χωρίς εορτές,σε αεροδρόμια,λιμάνια,σύνορα και επιτελούν διπλό έργο συνεισφέροντας αφ’ενός στην είσπραξη των δασμών που αποτελούν δημόσια έσοδα και αφ’ετέρου στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου πετρελαιοειδών,τσιγάρων κι άλλων πολλών.
Η δε εργασία τους παρέχεται σε άθλιες κτιριακές εγκαταστάσεις και κάτω από έναν στρατιωτικού τύπου, κανονισμό υποχρεώσεων και δικαιωμάτων,με συχνότατες μεταθέσεις και δυσμενείς τοποθετήσεις αναλόγως των φρονημάτων τους.
Κύριε Κώνστα αν ψάχνετε για…παντεσπάνι,ψάχτε καλύτερα αλλού και όχι σε ανθρώπους που δουλεύουν τόσο σκληρά επιτελώντας τόσο σοβαρό έργο,προσφέροντας τόσο στην Εθνική Οικονονομία,όσο και στην Κοινωνία.
Θα ήθελα να καταγγείλω τον υπουργό Κο Αλογοσκούφη γιατί με μεθόδους που δεν ταιριάζουν στο αξίωμα του,ισχυρίστηκε ψευδώς πρίν δύο εβδομάδες στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας μας ότι θα εξαιρέσει τα ΔΕΤΕ από το προς ψήφιση νομοσχέδιο και μάλιστα τους επέδειξε και προσχέδιο της τροποποίησης που θα επέφερε,πείθοντας έτσι τους τελωνειακούς να αναβάλλουν τις προκηρυχθείσες για τότε κινητοποιήσεις.
Ακόμα και εφημερίδες μίλησαν τότε για την υποχώρηση του Κου Αλογοσκούφη προς τους τελωνειακούς.
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=50534
Τι έκανε ακολούθως ο Κος Υπουργός;
Μη τιμώντας ούτε τον ίδιο του τον λόγο,την άλλη μέρα κατέθεσε το νομοσχέδιο χωρίς την τροποποίηση που είχε υποσχεθεί στην Ομοσπονδία.
Οι τελωνειακοί υπάλληλοι υπερασπιζόμενοι κεκτημένα δικαιώματα σχεδόν δύο αιώνων συνεχίζουν ενωμένοι με 100% συμμετοχή στην απεργία,να αγωνίζονται για το μέλλον του τόσο σημαντικού κλάδου τους.
Ζητούν την κατανόηση των πολιτών για την ταλαιπωρία που υφίσυανται αυτές τις ημέρες,αλλά ο ηθικός και φυσικός αυτουργός είναι αποκλειστικά και μόνο ο Κος Αλογοσκούφης και η τυχοδιωκτική του πολιτική στο Υπουργείο.
Δυστυχώς αντί να αντιμετωπίσει τους τελωνειακούς ως συνεργάτες του,τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς του.
Σύντομα θα καταλάβει το ολέθριο σφάλμα του και ελπίζουμε να επανορθώσει την αδικία που υφίσταται ο τελωνειακός κλάδος σήμερα.
Θ.Β. Τελωνειακός υπάλληλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive