Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "MIA AΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ"

:- Απαντώ λοιπόν : Επιδίωξη της Ελλάδος είναι η γεωγραφική σύνθετη ονομασία ως "Επίσημη Διεθνής Ονομασία" για όλες τις σχέσεις των Σκοπίων έναντι όλων των χωρών.
Στο προτεινόμενο σχέδιο δεν προβλέπεται μόνο μία παρόμοια ονομασία "Βόρεια Μακεδονία" αλλά και η αλλαγη του Συντάγματος των Σκοπίων και των διαβατηρίων και να επιβληθεί για το εσωτερικό της χώρας.
Επειδή λοιπόν το σχέδιο δίνει περισσότερα και από αυτά που ζητεί επισημως η Ελλάδα το θεωρώ ψεύτικο
και ότι το έβγαλαν στα Σκόπια για δικές τους σκοπιμότητες.
Εάν παρ ελπίδα είναι αληθινό δεν εχουν κανένα νόημα διαμαρτυρίες από δικής μας πλευράς.
__________________________
Σημ. Η Ελληνική θέση-κατ εμας- πρέπει να είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ!! Να μην αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ η λέξη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" !!
Ολα τα τα άλλα είναι ΚΛΕΨΙΤΥΠΑ!! ΟΚ?

1 σχόλιο:

  1. Η θέση αυτή που σήμερα υποστηρίζει μόνο το ΛΑΟΣ από τα κόμματα της Βουλης έχει εγκαταλειφθεί από το 1995 με την προσωρινή ονομασία ΠΓΔΜ.
    Και εγκατελέιφθηκε γιατί ΟΛΟΙ οι επισήμαναν στην ελληνική πλευρα ότι το κράτος αυτό ήταν γνωστό επί μισό αιώνα ως Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας,ότι η γλώσσα του που ονομάζεται μακεδονική είναι αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ ως μία από τις τέσσερις επίσημες γλώσσες της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας και γενικά υπάρχει προιστορία μισού αιώνα στη χρηση του όρου αυτού.
    Και για όσους διαμαρτύρονται για τις προηγούμενες κυβερνήσεις τους πληροφορώ ότι ανακηρύχθηκε με το όνομα αυτό από την "Αντιφασιστική Συνέλευση" των ανταρτών του Τίτο στις 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1944.
    Όσοι λοιπόν διαμαρτυρονται για τη μη-αντίδραση της Ελλάδος στο παρελθόν θα πρέπει να εξηγήσουν τι εννοούν με τον όρο "Ελλάδα" στις 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1944 και πως αυτό που εννοούν μπορούσε να αντιδράσει και να κάνει τι τον Αύγουστο του 1944.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive