Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

"IAΣΩΝ": Στα εθνικα θεματα δεν υπαρχει αντιπολιτευσι.Υπαρχει Εθνικη Θεσι.

Αυτο ειναι πραγματικός εμφυλιος.

ΓΡΑΦΕΙ Ο: "ΙΑΣΩΝ"

Αναφερομαι στα σχολια με τιτλο Περι Μακεδονιας και ιδιαιτερως στην παραγραφο του σχολιαστη ..
«Όσοι λοιπόν διαμαρτυρονται για τη μη-αντίδραση της Ελλάδος στο παρελθόν θα πρέπει να εξηγήσουν τι εννοούν με τον όρο "Ελλάδα" στις 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1944 και πως αυτό που εννοούν μπορούσε να αντιδράσει και να κάνει τι τον Αύγουστο του 1944.»
Ως επισης και τον σχολιασμο απο την διευθυνσι του ιστολογιου που απαντα «Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!.
ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Π-ρ-ο-δ-ο-τ-ι-κ-ή!!»
Δεν υπαρχει ουδεμια αντιφασις και στις δυο θεσεις.
Κατα την γνωμη μου κακώς αυτοπυροβολουμεθα..
Αντι να ενωσουμε τα πυρα μας και να τα στρεψουμε οπου δει.

Και βεβαιως να βοηθησουμε την Ελλαδα ΜΑΣ να ακολουθηση την συμφεροτερα Εθνικη Λυσι.
Για το πρωτο ( που θα στραφουν τα πυρα μας) αντιγραφω τα εξης:

5η Ολομελεια της ΚΕ του ΚΚΕ (Πρεσπες 30-31/01/1949)
«..Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός
(σλαβομακεδονικός) λαός τα 'δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει.Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των.. Γι' αυτό η ενότητα στην πάλη των δύο λαών πρέπει να φυλάγεται σαν κόρη οφθαλμού και να ενισχύεται και να δυναμώνει σταθερά και καθημερινά". ("Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 6ος, σελ. 337-338).

6η Ολομελεια της ΚΕ του ΚΚΕ (Ουγγαρια Μαρτιος 1956)


«.. Το κόμμα πρέπει να φυλάξει και να δυναμώσει παραπέρα τους δεσμούς ανάμεσα στον ελληνικό και σλαβομακεδονικό λαό, που σφυρηλατήθηκαν μέσα στον κοινό σκληρό αγώνα. Η πάλη ενάντια στην καταπίεση των Σλαβομακεδόνων, η πάλη για την ισοτιμία τους, η αναγνώριση του δικαιώματος να ζούνε λεύτεροι και αφέντες στην πατρική τους γη, δένει τους Μακεδόνες με τους Έλληνες και εμποδίζει τα κατακτητικά σχέδια του Τίτο εναντίον της ελληνικής Μακεδονίας» ("Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 7ος, σελ. 18)

Για το δευτερο
(να βοηθησουμε η Ελλαδα να ακολουθηση την συμφεροτερα Εθνικη Λυσι.) θεωρω σοβαρα τα κομματα ( που δυστυχως δεν υπαρχουν, ισως εννιοι πολιτευτες Ναι) οταν δεν θα ψαχνουν ευκαιρια να εκμεταλλευθουν πολιτικα την παρουσα συγκυρια. Βραχυπροθεσμα Θα δεχθουν την πραγματικοτητα.
Μακρυπροθεσμα θα προσπαθησουν να ενημερωσουν αυτα, που τοσα χρονια αποσιωπουσαν ηλιθιωδως...Θα εξασκησουν πολιτικη συνεργασιας προς ολες τις χωρες ανευ αφελων συναισθηματισμων, ( Καλοι Ρωσοι- Κακοι Αμερικανοι δεν υπαρχουν, μονο συμφεροντα) Θα θεσουν θεμα Ελληνικης μειονοτητος στα σκοπια ,( αν δηλαδη υφισταται ο γεωγραφικος προσδιορισμος ειναι και διοτι καποτε ολη η περιοχη κατοικειτο απο Ελληνες.

Ενταξει σημερα τα καταφεραμε και μενουν 200.000, γι αυτες τις 200.000 μιλαμε απαιτουμε διεκδικουμε, να μιλουν ελληνικα να εχουν ελληνικα σχολεια, να μας επισκεπτονται να τους επισκεπτομεθα)
Θα διεκδικησουν θα απαιτησουν θα αποδειξουν το αυτονοητο, το κυριοτερο.

Δηλαδη οτι δεν υπαρχει ξεχωριστη μακεδονικη εθνοτητα σκοπιανων, αλλα οτι ειναι σλαβοι ή βουλγαροι και η μονη ελληνικη εθνοτητα που υπαρχει εκει ειναι οι 200000 ελληνες.Αυτο ζηταμε απαιτουμε πρωτα απο ολα να το αναγνωρισουν τα εντοπια κομματα και μετα το απαιτουμε και απο τους ξενους...
Κατα τα αλλα αν ο εκαστοτε Υπουργος εξωτερικων προσπαθει και επιτυγχανει κατι θετικο τον επαινουμε . Αν οχι το επικρινουμε,δηλωνοντας αυτο που θεωρουμε Ελληνικα σωστο .

Οχι για αντιπολιτευσι.
Δεν υπαρχει αντιπολιτευσι στα Εθνικα Θεματα.
Υπαρχει Εθνικη Προτασι.
Φωτογραφιες με δικεφαλα παραφυσιν μωρα , η γνωμη μου ειναι, οτι δεν ωφελουν σε τιποτα.
Ευχομαι καποτε η ευφυια, η σπιρταδα των Ελληνων να επικεντρωθει στην λυσι των προβληματων μας και οχι την αλληλοεξοντωσι.
ΙΑΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive