Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Και παλιν περι της « αγιοτητος» του Σταλιν

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ "ΑΓΙΩΝ" ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ !

ΓΡΑΦΕΙ Ο : "ΙΑΣΩΝ"


Είναι ανωφελο να αντιταξει κανεις τις βιβλιοθηκες και τα επισημα εγγραφα που αποδεικνυουν τα εγκληματα των κομμουνιστικων καθεστωτων και κατ εξοχην του αιμοσταγους Σταλιν, σε ανθρωπους που νοσουν βαρυτατα πωρωμενοι μεχρι μυελου οστων από την « Επιλεκτικιτιδα» .
Ειχαμε γραψει και αλλοτε για την νοσον αυτή. Να ξαναθυμισουμε οτι ειναι η νεοφανης σχετικως ασθενεια που παρουσιασθηκε σε επιδημικη εξαρσι πολυ πριν την καταλυτικη πτωσι του κομμουνιστικου τυραννικου ζυγου στην Ρωσσια και στην Ευρωπη. Ως εαν οι ασθενικοι στην αληθεια οργανισμοι για να μην αυτοκαταρρευσουν απο την διαλυσι του πληρους ψευδους στο οποιο ζουσαν, εμαθαν να αμυνονται –απο την ιδια τους την σκεψι- με την επιλεκτικη ευαισθησια, επιλεκτικη μνημη, επιλεκτικη θεωρησι της πραγματικοτητος, παραχαραξι της Ιστοριας.
Όπως εχει παρατηρηθει, οι βλαμμενοι (απο αυτη την ασθενεια) βλεπουν τα παντα μεσα απο ενα τεραστιο παραμορφωτικο φακο. Που αλλοιωνει τα σχηματα, παραποιει τις λεξεις, παραλασσει τις εννοιες.Τα οπλα γινονται λουλουδια ( ας πουμε όταν τα κρατουν Ρωσοι) αναλογως προς τα που σκοπευουν, οι ανανδρες δολοφονιες, γινονται ‘’εκτελεσεις’’, οι ληστειες τραπεζών, ‘’απαλλοτριωσι’’. Η καταστροφη βιβλιοπωλειων '' τιμωρια''. ,Οι υβρεις και οι συκοφαντιες , πολιτικη εκφρασις και επικοδομητικη κριτικη. Ενω η προσφυγη στην δικαιοσυνη κατα των συκοφαντων, ‘’αντιδημοκρατικη ‘’ενεργεια. Οι αναρχικοι, ειναι ‘’τα παιδια’’. Οι τρομοκρατικες εκφοβιστικες αυθαιρετες επελασεις σε γραφεια εισαγγελεων συντεταγμενων ορδων αλητων, ειναι αποφασιστικη απαντησι στην ‘’επιχειρησι τρομοκρατησης των εργαζομενων’’. Οι καταληψεις κτηριων, η παρεμποδισις διεξαγωγης Διοικητικων συμβουλιων , ‘’δημοκρατικο δικαιωμα’’. Οι επιθεσεις στους αστυνομικους με ροπαλα, βιαιη συμπεριφορα των αστυνομικων. Οι βαλλιστικοι πυραυλοι βεληνεκους της ακτινος της γης μεταφερουν γλυφιτζουρια και η αντιπυραυλικη ασπιδα ( δηλαδη ένα ρανταρ που ειδοποiει και διδει συντεταγμενες των εκτοξευθεντων πυραυλων ώστε να μπορουν να καταρριφθουν) χαρκτηριζεται ως '' επικινδυνη για τους λαους»
Ταυτοχρονα η αποκαλυψις της Αληθειας λεγεται αντικομμουνισμος και οι τολμωντες να αμφισβητησουν την αγιοτητα των δολοφονων του κομμουνιστικου Πανθεου είναι «ΦΑΣΙΣΤΕΣ»
ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ αν γι’ αυτά κατηγορουμεθα από τους Σταλινικους, τους νοσταλγους της κομμουνιστικης τυραννιας, από τον θαυμαστη των στρατοπεδων Γκουλαγκ και της ισοτητας στη δυστυχια, ( ότι δηλαδη οι αρνουμενοι την αγιοτητα των δολοφονων του τυραννικου και εγκληματικου κομμουνιστικου πανθεου αποκαλουνται Φασιστες) ευχαριστως αποδεχομαι τους χαρακτηρισμους ,οι οποιοι εν τω προκειμενω είναι τιμητικοι..
Όμως εισερχομαι στον πειρασμο να επισυναψω ένα «ντοκουμεντο» για το αρχειο των θαυμαστων του Σταλιν, αφου βλεπω οτι εχουν « διψα για αντικειμενικη ενημερωσι» και συλλογη « ντοκουμεντων» . Ειναι βεβαια γραμμενο στην Ρωσικη αλλα ολο και καποιο συντροφο από τα παλια θα μπορεσουν να βρουν για να τους εξηγηση τι γραφει:
Πριν όμως αναφερθουμε στο περιεχομενο του εγγραφου αυτου, χαριν πληροτητος πρεπει να αναφερω τα εξης, γαι την σφαγη στιο δασος Κατυν που ειναι περιπου αγνωστο Ιστορικο Γεγονος:
Ενώ ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος και η "επιχείρηση Μπαρμπαρόσσα" ήσαν σε πλήρη εξέλιξη, οι Γερμανοί ανακοίνωσαν ότι κοντά στο δάσος του Κατίν ανακάλυψαν σειρά 8 ομαδικών τάφων με 4.150 πολωνούς βαθμοφόρους εκτελεσθέντες υπό των σοβιετικών. Η ΕΣΣΔ αρνήθηκε την κατηγορία και απέδωσε την γερμανική ανακοίνωση σε προπαγάνδα του Γκαίμπελς.
Ένα απόρρητο υπόμνημα του 1956, το οποίο διέρρευσε στη Δύση, αναφέρει ότι μέσα σε 40 ημέρες εκτελέστηκαν 4.421 άτομα στο Κατύν, 6.311 στο Όστατσκοφ-Καλίνιν, 3.820 στο Στάραμπιελσκ-Χάρκοβο, 7.305 στο Τσούκοτσκ κλπ. Ειδικά στο Κατίν εξοντώθηκαν καθηγητές πανεπιστημίου, γιατροί, πιλότοι, συγγραφείς, μηχανικοί κλπ.( είναι οι φασιστες που μας γραφει ο καλο-(ανα)-θρεμμενος συνομιλητης μας
Το 1989, ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ αναγκάζεται να παραδεχτεί την ιστορική αλήθεια αλλά επιμένει να χαρακτηρίζει τις επαίσχυντες εκκαθαρίσεις ως "έγκλημα πολέμου" παρ' ότι είναι σαφές ότι επρόκειτο για διαδικασία γενοκτονίας αφού στόχο είχαν την εξολόθρευση όλων των επιφανών πολωνών οι οποίοι θα μπορούσαν να αναδειχτούν σε ηγετικές μορφές μιας πιθανής αντίστασης. Τόσο ο Γιέλτσιν όσο και ο Πούτιν υιοθέτησαν την άποψη του Γκορμπατσώφ, αφού σε περιπτώσεις γενοκτονιών το διεθνές δίκαιο επιβάλλει αφ' ενός μεν την ποινική δίωξη των επιζώντων εκτελεστών αφ' ετέρου δε την καταβολή αποζημιώσεων στους συγγενείς των εκτελεσθέντων
Οι εκτελεσεις ησαν μεθοδικες.Τα θυματα επυροβολουντο στο πισω μερος της κεφαλης και εν συνεχεια με φορτηγα μετεφεροντο στους τοπους ταφης. Κοντα στο Σμολενσκ οι Πολωνοι ωδηγουντο με τα χερια δεμενα πισω τους μεχρι τους ταφους των οπου και οι εκτελετεστες τους σκοτωναν με μια σφαιρα, στο λαιμο.Η διαδικασια αυτή συνεχιζετο κάθε νυχτα με μονη διακοπη την ημερα της Πρωτομαγιας που ηταν αργια. Το 2008 ο υπουργος εξωτερικων της Πολωνιας ζητησε από την Ρωσσικη κυβερνησι κινηματογραφημενα στιγμοιοτυπα που εχουν φυλαχθη από τα αρχεια της μυστικης υπηρεσις NKVD
Αλλα με όλα αυτά παρ ολιγον να λησμονησω,Τα ο συνημμενο εγγραφο που σας προανεφερα, με ημερομηνια 5 Μαρτιου 1940, είναι η εισηγησι του του Μπερια στο Σταλιν για την ομαδικη εκτελεσι του ανθου της Πολωνικης φυλης.
Πρεπει επισης να αναφερθη, ότι μετα την αποκαλυψι προσθετων μαρτυριων το 1991,1992 ο Ρωσος Προεδρος Μπορις Γιελτσιν, επετρεψε την παραδοσι ( ο ιδιος τα μετεφερε και τα εδωσε) στον προεδρο της Πολωνιας Λεχ Βαλεσα ακρως απορρητων εγραφων μεταξυ των οποιων το ανωτερω, δηλαδη την προτασι του Λαβρεντι Μπερια τον Μαρτιο του 1940 να εκτελεση 25.700 πολωνους που εκρατουντο αιχμαλωτοι στα στρατοπεδα συγκεντρωσεως .Το εγγραφο αυτο εφερε και την υπογραφη του Σταλιν ( ινδαλματος των σταλινικων οπαδων) της εγκρισεως δηλαδη της « επιχειρησεως»
Τελος οτι στις 13 Απριλιου 1990, την 47η επετειο της ανακαλυψεως των ομαδικων ταφων η Σοβιετικη ενωσις εξεφρασε " την βαθεια της λυπη" και απεδεχθη την ευθυνη της σοβιετικης αμυστικης υπηρεσιας για την δολοφονια των Πολωνων
Ειναι τραγικο.Μονο οι εγχωριοι Σταλινικοι αρνουνται τα γεγονοτα.......

ΙΑΣΩΝ
Συνημμενα:
Το μνημειο στο δασος Κατυν της σφαγης των Πολωνων Αξιωματικων.
Από την εκταφη των δολοφονηθεντων στο δασος Κατυν κατοπιν εντολης του Πατερουλη Σταλιν.
Φωτογραφια του Πολωνικου Ερυθρου Σταυρου.
Εγγραφο Μπερια/Σταλιν

http://en.wikipedia.org/wiki/Katyn_massacre
αναρτηθηκε απο "ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ" δευτερα 11/8/08 ωρα 16:30 μμ

1 σχόλιο:

  1. Oil Dashboard
    August, Monday 11 2008 - 14:12:24
    Crude Oil
    $112.97
    ▼2.23 1.94%
    14:12 PM EDT - 2008.08.11

    IASONA DEN AFINIS TON STALIN KAI TIN OLIMPIADA KAI NA GRAPSIS GIA TOUS KLEFTES POU OTAN ANEVENE TO PETRELEO ANEVAZANE TA PROIONTA KAI TORA POU PEFTI KANOUN OLI TIN PAPIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive