Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

ΓΡΑΦΕΙ Ο "bilsot"

Ένα απλό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ίσως να είναι λίγο, αν προσφερθεί στο δήμαρχο Ελληνικού για την παραλία, που παρέδωσε φέτος στους δημότες του, εκδιώκοντας τα τρωκτικά της νύχτας και της κονόμας.
Μια παραλία ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΚΑΘΑΡΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΗ, για ΟΛΟΥΣ!
Θα μπορούσε να γίνει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για τους όμορους δήμους Boυλιαγμένης - Βάρκιζας και ιδιαίτερα της Γλυφάδας, όπου η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ!!!

Η παραλία της έχει μετατραπεί σε κάμπινγκ αθίγγανων-παλιατζήδων, είναι γεμάτη σκουπίδια και χωρίς καμία υποδομή (ομπρέλες, καντίνες, υπαλλήλους καθαριότητας) φιλοξενεί χιλιάδες λουομένων κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο….μια κατάντια!!!
Οι κάτοικοι και οι φιλοξενούμενοι επισκέπτες έχουν ΜΝΗΜΗ και θα την ανατρέξουν …όταν χρειαστεί! Επίσης δεν είναι μόνο να πληρώνουν τα διάφορα τέλη, είναι και να βλέπουν ανταποδοτικά ΕΡΓΑ!!!! Οι δήμαρχοι δεν είναι για να τρέχουν μόνο στις διάφορες εκδηλώσεις και να σφίγγουν χειραψίες.

Είναι για να περιδιαβαίνουν τους χώρους ευθύνης τους και να δημιουργούν για τους πολίτες.
"bilsot"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive