Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ "ΕΦΑΓΕ" ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ. ΜΠΡΑΒΟ "ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΗ" ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!

ΣΗΜ.1): ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ troktiko. Στο τέλος διαβάστε το σχόλιό μας για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λόγο της απόλυσης ενός χαμηλομισθου δημοσιογράφου. ΑΝ ήταν κανένας απο τους ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, δεν θα ασχολιόμαστε ΚΑΝ. Αλλά δημοσιογράφους που τραβάνε το κάρρο για να πάνε την είδηση και ΟΛΑ τα λεφτά στούς "μεγάλους" , τους ΠΑΜΕ και τους ΑΓΑΠΑΜΕ. Διαβάστε το άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του troktikoy και συνεχίζουμε.

Χαμός γίνεται στον ALPHA-Απολύθηκε δημοσιογράφος των 800 ευρώ για το πρωτοσέλιδο της "espresso"!
"Ο ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΡΑΜΒΡΑΚΗΣ, ΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΗΝ "ΜΑΘΗΤΡΙΑ" ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ, ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ. ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΥΦΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ."ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΥ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΙΚΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ" ΕΙΠΕ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ."ΞΕΡΕΙΣ Η ΕΛΕΝΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ..."ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΡΕΠΟΡΤΕΡ. ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΡΩΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΗ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΜΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΡΟΥΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Η ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ...ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ.Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΛΑΙΑ ΛΑΤΣΙΟΥ, ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ.Η ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΥΛΟΣ. ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΤΕΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;
"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ"
TROKTIKO:Μακάρι να είχαμε μια απάντηση που να μας έλεγαν ότι όλα αυτά είναι ψέματα. Άραγε τα ξέρει ο πρόεδρος του ALPHA; Όχι βέβαια αλλά τώρα θα τα μάθει.Όποιος θίγεται ας απαντήσει. Ο δημοσιογράφος αν θέλει μας στέλνει ένα μήνυμα να ξέρουμε τι έγινε.
Αναρτήθηκε από troktiko

********************************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Οι ΦΡΕΣΚΕΣ πληροφορίες μας (ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΕΣ) απο εγκυρότατη πηγή, μας λένε τα πιο κάτω. Α) ΚΑΜΙΑ σχέση με την απόλυση του Θάνου Μακρογαμβράκη, έχουν τόσο η διοίκηση του σταθμού (βλ.Κοντομηνάς), όσο και οι ΚΥΡΙΕΣ, Ρούλα Κορομηλά και Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Σιγά τώρα μην καθόταν να ασχοληθεί ο Κοντομηνάς με ενα χαμηλόμισθο δημοσιογράφο των 800 Ευρω. Έχει άλλα, σοβαρότερα προβλήματα ο άνθρωπος. Β) Την προηγούμενη της απόλυσης είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και την επόμενη απολύθηκε. Γ) Αιτία η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ η οποία μόλις άκουσε τη ΝΕΑ πρόσληψη, έγινε "ΤΟΥΡΚΑΛΑ" και απαίτησε την ΑΜΕΣΗ απόλυση του δημοσιογράφου.
ο οποίος πρίν ένα χρόνο είχε γράψει "δυσμενές" άρθρο για την "ΕΛΕΝΗ του ΛΑΟΥ" στην "ESPRESSO". Εκτός απο την ωραία (και χαζούτσικη) παρουσία της στην TV η "ΕΛΕΝΗ του ΛΑΟΥ" έχει και μνήμη ΕΛΕΦΑΝΤΑ.
Πάντως για ΝΑ ΜΗΝ έχει ήσυχη τη συνείδησή της, ο εν λόγω δημοσιογράφος βρήκε την επόμενη μέρα, ΑΛΛΗ και ΚΑΛΥΤΕΡΗ δουλειά σε μεγάλο κανάλι. Αυτά απο τον "ΑΘΕΟΦΟΒΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive