Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΒLOG ΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 1/8 ΤΟ ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ. ΜΕΧΡΙ 30/8 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒLOG: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR
ΑΠΟ 1-31/7/2008. ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 656 ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΙΠΛΟΨΗΦΙΑΣ. ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠOΛΥ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ (τεχνικά) ΑΝΕΦΙΚΤΟ.
ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΕΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ NΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΘΟΥΝ.
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ... ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.
***********************************************
ΨΗΦΙΣΑΝ 656 ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΩ Η.Υ.
ΕΛΑΒΑΝ :
ΛΑ.Ο.Σ ...303 ψήφους ποσοστό 46%
ΠΑΣΟΚ.... 84.......//........//........12%
Ν.Δ...........70.......//........//........ 10%
ΣΥΡΙΖΑ.....57......//........//........... 8%
ΚΚΕ..........27.....//........//.............4%
ΤΙΠΟΤΑ...122....//........//............ 18%
************************************************
ΣΗΜ. Δε νομίζω ότι χρειάζονται σχολιασμό τέτοια αποτελέσματα, τόσο ξεκάθαρα και έντιμα αποτυπωμένα. Το συμπέρασμα είναι ότι οι πολίτες απηύδησαν πλέον απο τα γνωστά αποτυχημένα καθεστωτικά κόμματα και στρέφουν τις ελπίδες τους στο ΛΑ.Ο.Σ και στο Γιώργο Καρατζαφέρη, που αν και λίγους μήνες στη Βουλή κατόρθωσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη Βουλή, με τις καίριες παρεμβάσεις και αιχμή του δόρατος τους 10 χαλκέντερους βουλευτές που σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Βουλής είναι πρώτοι σε ομιλίες, ερωτήσεις, επερωτήσεις,παρεμβάσεις. Σχετικά παρόμοια είναι τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων και σε άλλα blog και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι ΟΥΤΕ στημένα ΟΥΤΕ τυχαία.Ξέρουμε ΟΛΟΙ ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, ανάλογα με την αμοιβή τους, εξάγουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Ενω ta BLOG, είναι πέρα και πάνω απο όποιες εξαρτήσεις και δεσμεύσεις. ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ-ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ-ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ-ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ και φυσικά ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΨΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ - ΕΓΚΥΡΗ - ΑΦΤΙΑΣΙΔΩΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ-ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!
skeftomasteellhnika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive