Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ. ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΑΝ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ !!

Ρωσική δήλωση έκπληξη για τον Κάρατζιτς στο ΝΑΤΟ

Σάλο έχει προκαλέσει στους διπλωματικούς κύκλους, και αμηχανία στους αμερικανικούς διπλωματικούς κύκλους η για πολλούς δίκαιη δήλωση του ρώσου εκπροσώπου στο ΝΑΤΟ.
Ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, δήλωσε ότι, εάν ο Κάρατζιτς προσαχθεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, και οι Δυτικοί θα πρέπει να δικασθούν για τους βομβαρδισμούς του 1999 στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
«Εάν ο Κάρατζιτς πρέπει να δικασθεί στη Χάγη, τότε, δίπλα του στο εδώλιο πρέπει να καθήσουν εκείνοι που πήραν την απόφαση του βομβαρδισμού φιλειρηνικών πολιτών που δεν έφταιγαν σε τίποτε και σκοτώθηκαν κατά εκατοντάδες την περίοδο εκδημοκρατισμού των Βαλκανίων από τη Δύση» είπε ο Ρογκόζιν.

ΣΗΜ. skeftomasteellhnika.gr: Συμφωνούμε απόλυτα με τη θέση του εκπροσώπου της Ρωσσίας. Να κάτσουν στο ΙΔΙΟ σκαμνί, ΟΛΟΙ όσοι χρησιμοποιούν τη βία για το κέρδος και την Κυριαρχία τους. ΟΛΟΙ αυτοί που ξεκίνησαν το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας με σκοπό ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ την εγκατάσταση ανάμεσα ΣΚΟΠΙΑ-ΚΟΣΣΟΒΟ της μεγαλύτερης Αμερικάνικης βάσης που θα χρησιμοποιηθεί σαν ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΙΟ της διέλευσης του αγωγού ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΥΛΩΝΑ και έτσι θα κρατάνε στα χέρια τους την ..."κάνουλα" πετρελαίασης Ευρώπης-ΗΠΑ. Μέσα στα σενάρια "παίζει" και το Σκοπιανό, αφού η μεθόδευση προβλέπει 'ΕΞΟΔΟ" στο Αιγαίο. Οι ΙΔΙΟΙ θα πρέπει να κάτσουν δίπλα στον Κάρατζιτς για τους πολέμους και τις εκατόμβες θυμάτων, στο ΙΡΑΚ, στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ και όπου αλλού ξεκίνησαν πολέμους προκειμένου να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ με μοναδικό στόχο το κέρδος των... 5 ΑΔΕΛΦΩΝ. Φυσικά μην ξεχνάμε και τη λέσχη BILDEBERG που συμμετέχει ισάξια στην αναδιανομή του Παγκόσμιου πλούτου, πατώντας πάνω σε πτώματα, διαλύοντας έθνη και Πατρίδες. Ακόμα ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!
Αυτά και ΠΟΛΛΑ είπα απόψε. Αύριο πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive