Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ Θ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΠΑΕΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΘΕΜΟΣ ?? Α, ΜΠΑ!!!!!

Νόμω και ουσία αβάσιμη κρίνει η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Γκουτζαμάνη τη μήνυση που κατέθεσε ο Θέμος Αναστασιάδης, κατηγορούμενος στην υπόθεση Ζαχόπουλου, σε βάρος του 2ου ειδικού ανακριτή κ. Δημήτρη Οικονόμου.
Η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου διενήργησε έρευνα με αφορμή τη μήνυση Αναστασιάδη, προκειμένου να διαπιστώσει το βάσιμο των καταγγελλομένων από τον κατηγορούμενο.

Ο Θ. Αναστασιάδης είχε υποβάλλει στις 3 Ιουλίου μήνυση σε βάρος του κ. Οικονόμου, γιατί, όπως υποστήριζε, ο ανακριτής τον κάλεσε σε απολογία για κακούργημα χωρίς να έχει στα χέρια του το πόρισμα της ΥΠΕΕ.
Όπως ανέφερε ο Θ. Αναστασιάδης, ο ανακριτής του είχε πει ότι έχει σχηματίσει άποψη για το ζήτημα των χρημάτων που διερευνά η ΥΠΕΕ. Ο Θ. Αναστασιάδης κατηγόρησε τον κ. Οικονόμου στη μήνυσή του για κατάχρηση εξουσίας και εξύβριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Γκουτζαμάνη θεωρεί ότι από τη στιγμή που ο κ. Οικονόμου πλην της κλήσης σε απολογία προς τον Θ. Αναστασιάδη, δεν έχει προβεί σε άλλη ανακριτική πράξη, δεν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες που του απευθύνει ο κομιστής του DVD.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ανοίγει πλέον ο δρόμος για την απολογία ενώπιον του κ. Οικονόμου του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος.


Σημ. skeftomasteellhnika.gr: ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΘΕΜΟΣ? ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ !! ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΑΛΙ Η "ΑΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ" Ο κ. ΑΛΕΚΟΣ!!
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ (23/7/08) ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΟΠΛΑ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑΣ!! ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΤΡΕΧΕΙ"

1 σχόλιο:

  1. Με αυτα και με αυτα ξεφτυλίζεται η δικαιοσύνη απο τις αλεπούδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive