Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

"ΤΥΧΑΙΑ" ΕΝΤΕΛΩΣ "ΤΥΧΑΙΑ" Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ,"ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ" ΕΝΤΕΛΩΣ "ΤΥΧΑΙΑ" ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΣΥΜΠΤΩΣΗ"!!

ΟΤΑΝ Το troktiko ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ. ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΔΗΣΗ!!

Πως το έκανε αυτό η microsoft με Αττική Οδό-Μπόμπολα και Σουφλιά;- Οι δρόμοι της φωτιάς

NTOKOYMENTO!!
"Στο flashearth.com για τον Υμηττό που παραδώθηκε στις φλογές έχει δορυφορική φωτογραφία του Υμηττού στο Microsoft Virtual Earth όπως ήταν πριν τη φωτιά... και ως εδώ καλά.Υπάρχει όμως προσομοίωση στο Microsoft VE (labels) για τους σχεδιαζόμενους δρόμους του Σουφλιά-Μπόμπολα στον Υμμητό οι οποίοι "τυχαία" περνούν από τους δρόμους της φωτιάς.Ερώτηματα που γεννιούνται:Γιατί ή microsoft έχει στη προσομοίωση κάτι που δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί γιατί εκει ειναι δάσος και υπάρχουν αντιδράσεις και αντιστάσεις για τα σχέδια της καταστροφικής-στρεβλής ανάπτυξης και νομοθετημένη προστασία του ορεινού όγκου του Υμμητού σε ένα τσιμεντοποιημένο λεκανοπέδιο που Που βρήκε τα σχέδια, τι είδους πίεση ασκεί με τη προσομοίωση και την άποψη που επιβάλλει για την υλοποποίηση των "έργων";ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Η MICROSOFT;Τι δουλειά έχει η Microsoft με Αττική Οδό ΑΕ, ΥΠΕΧΩΔΕ, κυβέρνηση, να εμπλέκεται στα εσωτερικά μιας χώρας;Προβάλλει και επιβάλλει με αυτό τον τρόπο τα επιχειρηματικά σχέδια που για να υλοποιηθούν πρέπει να γίνουν αποδεκτά και από τον λαό και να περάσουν από την όποια νομική και επιστημονική διαδικασία ελέγχου της πολιτείας που την αφορά;Κάνει παιχνίδι φουσκώματος μετοχών στο χρηματιστήριο Νεας Υόρκης και Αθήναςμε τη ΖΩΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ;"TO NTOKOYMENTO EINAI ΣΤΟ:http://www.blogger.com/%20http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=885902
Αναρτήθηκε από opa στις 3:09 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive