Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΑΧ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο .... ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!! ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ BILDEMBERG ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ:

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου grand resort όπου γίνεται τώρα το συνέδριο των σοσιαλιστών,-ΑΣ ΠΟΥΜΕ- καταδικάστηκε με 8 μήνες για αυθαιρεσίες.

(ΝΕΑ ... "Ανακάλυψη" απο το troktiko)

Στο ξενοδοχείο grand resort στο Λαγονήσι,όπου ο ιδιοκτήτης του ομίλου Μαντωνανάκη καταδικάστηκε την Τετάρτη με 8 μήνες φυλακή για αυθαιρεσίες γίνεται το 23ο παγκόσμιο συνέδριο της σοσιαλιστικής διεθνούς.
Όλοι οι σοσιαλιστές θα μαζευτούν στο ξενοδοχείο που έχει καταγγελθεί και βρίσκεται στα δικαστήρια με τον δήμαρχο Καλυβίων για αυθαιρεσίες(π.χ. Πισίνα στον Αιγιαλό). Στο δικαστήριο που έγινε πριν 5 ημέρες ο Μαντωνανάκης...


...καταδικάστηκε με 8 μήνες αλλά τα δικαστήρια δεν έχουν τελειωμό. Άντε να διασκεδάσουν και να χαρούν οι σοσιαλιαστές στην χλιδή και να μιλήσουν για την φτώχια στον πλανήτη όταν θα κατεβάζουν τους αστακούς τους.
Η φωτογραφία δείχνει την παράνομη, αυθαίρετη, «θαλάσσια πισίνα» του Grand Resort Lagonisi. Ο
Όμιλος Μαντωνανάκη μπάζωσε τη θάλασσα με χιλιάδες τόνους μπετόν!
Μετά από αλλεπάλληλες μηνύσεις του Δήμου Καλυβίων, το Λιμενικό επέβαλε πρόστιμο 200 χιλιάδων ευρώ στο Resort (στην ουσία ψίχουλα που βγάζει το Resort σε ένα καλοκαιρινό βράδυ).

Το πρόστιμο ανακάλεσε ο τότε Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης με το "σκεπτικό" ότι το χτίσιμο της θαλάσσιας πισίνας ήταν «ανακαίνιση προϋπάρχουσας κατασκευής». Η προϋπάρχουσα κατασκευή ήταν μια όμως ξύλινη προβλήτα.

(ΚΑΙ ΜΙΑΠΟΥΤΑΝΑΦΕΡΑΜΕ: Μιάς και είναι μαζεμένα στην Αθήνα ΟΛΑ τα στελέχη του Διεθνούς Σοσιαλισμού (?) ΑΣ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ¨: "ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEMBERG"? Απο τους Έλληνες "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ" μήπως είναι ο Γιώργος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; η Άννα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ; ο Θεόδωρος ΠΑΓΚΑΛΟΣ; Έτσι για να ξέρουμε ΩΣ ΠΟΥ θα φτάσει το ... δούλεμα. Όχι τίποτ άλλο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive