Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Βλέπω λεφτά με ουρά για pfizer μπούρλα και Κούλη... Δώστε του 90% να μην έχει πρόβλημα με τη δικαιοσύνη και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

 

Νέος φονικός ιός ενόψει: Θα είναι 70% πιο θανατηφόρος από τον Covid-19.Ο ΠΟΥ τον αναφέρει ως «Νόσο Χ» αλλά δεν δίνει καμία πληροφορία για τον ιό: «Είναι άγνωστη νόσος».

Προειδοποίηση για την εμφάνιση νέας θανατηφόρας πανδημίας εξέδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), που σε συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη αναμένεται να ενημερώσει σχετικά τις χώρες ώστε αυτές, ώστε να πάρουν άμεσα μέτρα και να προετοιμάσουν το σύστημα υγείας τους....

Με την σειρά της, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μετέφερε την πληροφορία, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τον ΠΟΥ πρόκειται για έναν ιό ο οποίος θα είναι κατά 70% θανατηφόρος.

«Συγκριτικά, ο κορωνοϊός θεωρείται μια ήπια νόσος», είπε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη προσθέτοντας πως ο ΠΟΥ είχε ενημερώσει τις χώρες από το 2018 τον ερχομό του SARS-CoV-2.

Ως εκ τούτου, το ίδιο προσπαθεί να κάνει και τώρα, με στόχο τα νοσοκομεία και το υγειονομικό προσωπικό να είναι έτοιμα για τη νέα πανδημία.

Η Ματίνα Παγώνη, σημείωσε ακόμα πως δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για τον ιό, καθώς πρόκειται για μια άγνωστη νόσο, χωρίς να έχουν σημειωθεί κρούσματα στον άνθρωπο.

Βέβαια, μετά από μια τέτοια ανακοίνωση εμείς έχουμε την απορία: πως γνωρίζουν επιστήμονες ότι θα εκδοθεί ένας θανατηφόρος ιός αφού ακόμα δεν έχει εκδηλωθεί, και δεν έχει τακτοποιηθεί;

Γιατί μετά την πρώτη πανδημία και τα μέτρα καραντίνας που πάρθηκαν σε όλο τον πλανήτη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι πλέον καχύποπτη ως προς τις ιατρικές ειδήσεις.

Επειδή παγκόσμια οικονομία πρόκειται να αντιμετωπίσει μία τεράστια κρίση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, για πολλούς θα ήταν βολικό αν τα πλήθη και οι κοινωνικές μάζες ήταν έγκλειστα στα σπίτια τους για να μην αντιδρούν και παραπονιούνται για την φτώχεια και τον πληθωρισμό.

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΊ ΤΟ ΠΑΝΕ
    ΜΈΧΡΙ Χ Υ Ζ
    ΑΠΟ Ο ... ΌΜΙΚΡΟΝ...
    ΈΧΕΤΕ ΚΑΙΡΌ ΜΈΧΡΙ
    ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΕΤΕ...
    ΑΝ ! ΜΠΟΡΕΊΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ είναι φτιαχτά, προσχεδιασμένα καί προετοιμασμένα βάση σατανικού σχεδίου κατά τής ανθρωπότητας από τά "ερπετοειδή" πού κυβερνούν
    τόν κόσμο, όχι όμως γιά πολύ ακόμα...
    ΟΛΑ τά σατανικά σχέδια όμως θά καταπέσουν καί θά εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού από ΕΚΕΙΝΟΝ
    πού τά βλέπει όλα καί εδημιούργησε τά πάντα...
    καί θά αποδώσει δικαιοσύνην, κατά τά έργα καί τίς πράξεις κάθε ανθρώπου.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν περιμενεις απο ΕΚΕΙΝΟΝ να σε σωσει ανοιξε ενα λακκο και μπες απο τωρα.ΕΚΕΙΝΟΣ θα σε παρει στον παραδεισο οπου θα περνας ζωη και κοτα

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive