Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Ξυπνήστε και μην τρώτε σανό! Έπεσαν έξω σε όλα οι ελληνικές δημοσκοπήσεις! Πρώτος πάλι ο Ερντογάν παρά την εξαθλίωση στην Τουρκία – Τα διέλυσε όλα και όμως τον ψήφισαν – Άξιοι της μοίρας τους

 

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογαν  «ξεφτίλισε» τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζονταν στην Ελλάδα και ήθελαν τον αντίπαλό του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να προηγείται από 3-8 μονάδες, και προηγείται με 51,71% με καταμετρημένο το 57,88%των ψήφων....

Ο κεμαλικός συνυποψήφιός του, με το ζόρι κερδίζει 42,45%.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν αποδεικνύεται «πολύ σκληρός για να πεθάνει» πολιτικά και ο φιλοδυτικός Κ.Κιλιτσντάρογλου αποστρατεύεται πολιτικά μετά τη νέα ήττα του.

Σήμερα σημειώναμε ότι «Αν και δεν υπάρχουν “συγκοινωνούντα δοχεία” (σ.σ.: των ελληνικών δημοσκοπήσεων) με τις τουρκικές εκλογές, εν τούτοις αξίζει να δούμε το αποτέλεσμα των τουρκικών εκλογών για να δούμε πόσο κοντά έπεσαν στο τελικό αποτέλεσμα οι δημοσκοπήσεις…».

Τώρα ξέρουμε ότι οι δημοσκοπήσεις στη Τουρκία με την οποία «βομβαρδιζόταν» και το ελληνικό κοινό, ειδικά από τα φιλοκυβερνητικές ΜΜΕ, αφού στην Αθήνα «ονειρεύονταν» Κ.Κιλιντσάρογκλου, αποδείχθηκαν μεγάλη «μούφα».

Παρά λοιπόν τις διαδηλώσεις που βλέπαμε τους τελευταίους μήνες, με τους πολίτες να μιλούν για ανέχεια και ότι δεν έχουν να φάνε… τελικά μάλλον τα θέλει ο κώλος τους. Διότι μπορεί ο λαός να μην έχει λεφτά αλλά πάνω απ’ όλα η “Γαλάζια Πατρίδα” και το σανό που τον ταίζουν.


1 σχόλιο:

  1. Χίλια χρόνια έχουμε τους κ@λότουρκος στον σβέρκο μας και ακόμα δεν έχετε μαθει πως σκέπτονται. Τους παρουσιασε νέα όπλα (=ισχύς) και αυτό ήταν. Ο τουρκικός λαός μπροστά στο να είναι ισχυρός, δεν ενδιαφέρεται για την φτώχεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την "δημοκρατία". Αυτά τα θέματα απασχολούν εμας τους "πολιτισμένους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive