Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ- ΕΙΠΕ: “ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ” ΚΑΙ … ΞΕΡΙΖΏΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΙΩΝΌΒΙΑ ΔΕΝΤΡΑ. ΦΩΤΟ

5875896 

Η αλητεία αυτού του ανθρώπου δεν υπάρχει! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πήρε τη σύζυγό του Μαρέβα, και πήγαν στην ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς. Πρωτομαγιά σήμερα και ο κόσμος έσπευσε να πάρει τα λουλούδια του, όμως, ο Κούλης είπε να το… εκμεταλλευτεί! Έφτασε με τα πανάκριβα τζιπ, από αυτά που κοστίζουν 150.000 το ένα..... και είπε να κάνει το κομμάτι του. Περισσότεροι βέβαια ήταν οι αστυνομικοί της ασφάλειάς του, παρά ο κόσμος που βρέθηκε για τον πρωθυπουργό εκεί. Αλλά είπαμε! Ο αλήτης, θέλησε να εκμεταλλευτεί την παρουσία του κόσμου για να δείξει ότι έχει… ρεύμα!

5875872 5875890 5875894 5875898

Στο μεταξύ, εκτός από τις σκηνές απείρου κάλλους στην ανθοκομική, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά τον τίτλο του “γκαντέμη”! Ευχήθηκε “καλό μήνα” και έπεσαν δέντρα που έστεκαν στο ίδιο σημείο για πολλά χρόνια.

Μητσοτάκης από Κηφισιά: Η Νέα Δημοκρατία είναι με την Πρωτομαγιά και ο Τσίπρας είναι με την Πρωταπριλιά !! Και πριν προλάβει να τελειώσει αυτό που έλεγε 
"Πτώσεις δέντρων στην Κηφισιά – Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα" Δευτέρα, 1 Μαΐου 2023, 10:37

1 σχόλιο:

  1. Αφού δέν έπεσε καί ή Ακρόπολη πάλι καλά....
    Πάντως τήν ημέρα τών εκλογών θά γίνει μέγας σεισμός στόν Κορινθιακό κόλπο...λένε τά άστρα τού...
    ..."γαλάζιου ουρανού"..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive