Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Εκείνο που σου προσάπτουνε τα χελιδόνια, είναι η άνοιξη που δεν έφερες.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝΕ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ Î ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕΣ" 

 Δια της ψήφου μας στις προχθεσινές εκλογές αβίαστα παραγράψαμε τα κοινωνικά και πολιτικά εγκλήματα της ιδιοτελούς έμπρακτης σύμπνοιας των «κομμάτων εξουσίας». Τυφλωμένοι δεν αντιληφθήκαμε τι σημαίνει, για το συμφέρον μας και για την αξιοπρέπειά μας, το ψευδοδίλημμα ανάμεσα σε έναν Κυριάκο και σε έναν Αλέξη....

Δια της ψήφου μας επιβεβαιώσαμε οδυνηρά ότι στην Ελλάδα σήμερα οι δείχτες της κατά κεφαλήν ικανότητας για κριτική σκέψη και διάκριση ποιοτήτων έχουν φτάσει στα επίπεδα τριτοκοσμικών κοινωνιών.
Δια της ψήφου μας είπαμε ναι στο στημένο πολιτικό παιχνίδι, ναι στην νέα παγίδα. Αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι η εξουσία δεν πηγάζει από την υπεύθυνη κρίση και βούληση του λαού, πηγάζει από την πιο καλοπληρωμένη πλύση εγκεφάλου των ψηφοφόρων.
Για άλλη μια φορά ψηφίσαμε από ψυχαναγκαστικό εθισμό, χωρίς σκέψη και κρίση. Ποτέ μέχρι προχθές τόσοι πολλοί δεν υποταχθήκαμε με τόσο ζήλο στα επαγγελματικά συμφέροντα τόσο λίγων.
Δια της ψήφου μας, ο Κυριάκος της μιας από τις τρεις οικογένειες μοιράζει πλέον την τράπουλα και απολαμβάνει την εξουσία, με εμάς να χειροκροτούμε κάτω από το μπαλκόνι του με ό,τι κουζουλό και αν μας πει.
Δια της ψήφου μας εμείς, η αδύναμη και ευεπηρέαστη πλεμπάγια, δεν λογαριάσαμε μεστά.

Michail Charalampidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive