Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ. Είχε γράψει βιβλίο με τίτλο «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η οικονομία»

Ο Θ. Πελαγίδης, υποδιοικητής της ΤτΕ αναλαμβάνει υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών. Ο Θεόδωρος Πελαγίδης, υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα είναι για τον επόμενο μήνα, μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο νέος «τσάρος» της Οικονομίας. Ο κ. Πελαγίδης επελέγη για τη θέση του υπουργού Οικονομικών ως πρόσωπο κοινής αποδοχής καθώς έχει και κεντρώες καταβολές αλλά και καλές σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη....

Ο κ. Πελαγίδης είχε ορκιστεί υποδιοικητής της ΤτΕ τον Σεπτέμβριο του 2020.Ο κ. Πελαγίδης επιμελήθηκε το  και είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον πατέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είχε συνομιλίες μαζί του την περίοδο 1990-1993.

Αλήθεια,  ξέρει και για “μαύρα” ταμεία του πατρός , ο νέος τσάρος;

«Οι συζητήσεις μου με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ήταν πάντα συναρπαστικές», σημειώνει ο Πελαγίδης. «Τα θέματα περιστρέφονταν συνήθως γύρω από την πολιτική και την οικονομία. Μέσα στη θύελλα της οικονομικής κρίσης, το 2012, ένα πρωί ανηφόρισα προς το φιλόξενο σπίτι για ένα καφέ και μια συνέντευξη που θα αφορούσε την οικονομία, στο πλαίσιο ενός βιβλίου για την ελληνική οικονομία που ετοίμαζα για το Brookings Institution». Στο μεγάλο αυτό αμερικανικό, ερευνητικό κέντρο που εδράζει στη Ουάσινγκτον, ο Πελαγίδης συμμετείχε ως ανώτερος συνεργάτης (senior fellow).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive