Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Αποκάλυψη: Σχέδιο εκλογικής νοθείας από ΝΔ με «δούρειο ίππο» κόμμα της ακροδεξιάς που... πέρασε αλώβητο από τον Άρειο Πάγο

 Αποκάλυψη: Σχέδιο εκλογικής νοθείας από ΝΔ με «δούρειο ίππο» κόμμα της ακροδεξιάς που... πέρασε αλώβητο από τον Άρειο ΠάγοΣχέδιο νόθευσης της εκλογικής βούλησης από τη ΝΔ έρχεται στο φως της δημοσιότητας με δούρειο ίππο, κόμμα της ακροδεξιάς.  Με σκοτεινό σχέδιο του πρωθυπουργού πίσω από το εκλογικό μπλόκο του Αρείου Πάγου σε μία σειρά κομμάτων, όπως οι «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη...

οι Χριστιανοδημοκράτες του Νίκου Νικολόπουλου και το κόμμα Εμφιετζόγλου με σκοπό την πριμοδότηση συγκεκριμένου μορφώματος, αλλοιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την επικείμενη εκλογική διαδικασία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη από τα τέλη του 2019, ακροδεξιός – «συνωμότης» κόμματος που όλως τυχαίως πέρασε αλώβητο από το εκλογικό «λεπίδι» του Ανωτάτου Δικαστηρίου είχε ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με «δημοσιογράφο», ο οποίος βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να δώσει διαπιστευτήρια στήριξης στον πρωθυπουργό.

Μηχανορραφίες

Ο πρωθυπουργός από κοινού με ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς άφησαν εκτός εκλογικής μάχης συνδυασμούς, που θα ψαλίδιζαν τα ποσοστά της ΝΔ και θα καθιστούν ανέφικτο τον στόχο της αυτοδυναμίας.
Όπως έχει γράψει πολλάκις το Bankingnews, απώτερος στόχος του Μαξίμου ήταν το ποσοστό των κομμάτων, που θα έμεναν εκτός Βουλής να υπερβούν το 8% - 9%, ώστε να εξυπηρετηθούν οι επιδιώξεις της ΝΔ.
Πρόκειται για μηχανορραφίες που έχουν προκαλέσει έκπληξη σε συνταγματολόγους και εκλογολόγους, οι οποίοι τονίζουν πως πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Το κρυφό σχέδιο Μητσοτάκη δεν τελειώνει εκεί.
Απώτερος σκοπός είναι η διοχέτευση των δυσαρεστημένων από τη «γαλάζια» παράταξη ψηφοφόρων στο βολικό ακροδεξιό «μαξιλάρι», το οποίο την κρίσιμη στιγμή θα βάλει πλάτη για να βγουν τα κοινοβουλευτικά κουκιά.

Ο χειριστής

Σύμφωνα με την κυριακάτικη εφημερίδα, υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και -κυρίως- πώς δομήθηκε ο συνωμοτικός σχεδιασμός λιθαράκι, λιθαράκι.
Μέσω του «δημοσιογράφου» – «χειριστή», ο συνωμότης έδινε επικοινωνιακές συμβουλές στον «απρόσεκτο» Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος -λόγου χάρη- μιλούσε σε μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων με το χέρι στην τσέπη.
Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Σεπτεμβρίου του 2021, ο «δημοσιογράφος» με την απευθείας πρόσβαση στον πρωθυπουργό έθεσε το εξής ερώτημα στο ακροδεξιό στέλεχος: «Για να είναι ακριβής η μεταφορά, εκτός από την ευρύτερη διάθεση “συμπόρευσης” τι άλλο είναι το ζητούμενο;». Η απάντηση που πήρε από τον συνωμότη ήταν: «Αν συμπίπτουμε, να οριστεί ένας χειριστής – επαφή για αυτή τη σχέση. Κατά προτίμηση εσύ. Όπου να απευθυνόμαστε για κάθε θέμα».

«Την κρίσιμη ώρα θα στηρίξουμε»

Επίσης, σε «γαλάζιο» στέλεχος με πλούσια δράση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο συνωμότης είχε πει: «Την κρίσιμη ώρα θα στηρίξουμε.
Είναι απόφαση που δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αποστεί αυτής».
Ο συνωμότης -μεταξύ πολλών άλλων- καταφερόταν με χυδαίο τρόπο ενάντια σε μεγαλόσχημη επιχειρηματία που αναλαμβάνει εθνικά project παγκόσμιου βεληνεκούς, ενώ βιτριολικά ήταν τα σχόλια τόσο κατά του Βαρδή Βαρδινογιάννη όσο και κατά προέδρου κόμματος που αφορούν περιστατικά της ιδιωτικής του ζωής, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει εισαγγελική παρέμβαση.
Η εφημερίδα, όπως αναφέρει, επιλέγει να μη δημοσιοποιήσει τα ονόματα των πρωταγωνιστών, υποστηρίζοντας πως το διακύβευμα δεν άπτεται των προσώπων αλλά των επικίνδυνων διαστάσεων που ενέχουν αυτές οι υπόγειες μεθοδεύσεις για τις επικείμενες εκλογές και τη Δημοκρατία εν γένει.

Μπανανία η ελληνική Δημοκρατία – Φωτογραφικοί νόμοι για να κοπούν κόμματα, εξαγοράζουν βουλευτές, δικαστές, νοθεία ενόψει

Η δημοκρατία στην Ελλάδα είναι μπανανία…η χώρα παραμένει επίκεντρο διαφθοράς, πολιτικής σήψης και παρακμής, έγραφε εξάλλου το Bankingnews στις 24/4.
Πλησιάζουν οι εκλογές στις 21 Μαΐου 2023 και μόλις ένα μήνα πριν έχουν συμβεί τα εξής

1)Φωτογραφικοί νόμοι για να μπλοκάρουν ένα κόμμα που θα ελάμβανε το 5% των ψηφοφόρων ή 300.000 πολίτες με πρόσχημα ότι κινδυνεύει η Δημοκρατία.

Το πρόσχημα αυτό αποτελεί προσβολή σε 300.000 έλληνες που κινούνται δημοκρατικά ενώ νοθεύεται το εκλογικό αποτέλεσμα.
Σε αυτή την αθλιότητα πρωτοστατεί η ΝΔ με αρχηγό τον Μητσοτάκη.
Ο νόμος είναι αντισυνταγματικός αλλά ο Άρειος Πάγος… ο θεματοφύλακας του Συντάγματος χορεύει στα κελεύσματα των υπουργών της κυβέρνησης…
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ο Ντογιάκος είναι ο παναθηναικάκιας όπως τον ονόμαζε ο Σαμαράς, ο λειτουργός της δικαιοσύνης που έφθασε σε αυτό το αξίωμα γιατί έκανε όλες τις βρώμικες δουλειές των πολιτικών.

2)Οργιάζουν οι φήμες ότι εξαγόρασαν ή σχεδιάζουν να εξαγοράσουν βουλευτές άλλων κομμάτων ειδικά συγγενικών πολιτικών χώρων όπως της Ελληνικής Λύσης του Βελόπουλου.
Ήδη το κόμμα αυτό ένα μήνα πριν τις εκλογές βρίσκεται σε χάος, στελέχη αποχωρούν με αλληλοκατηγορίες.

3)Ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί αποκαλύπτουν πως επιχειρηματίες και πολιτικοί επιχείρησαν να τους δωροδοκήσουν για να υλοποιήσουν το βρώμικο σχέδιο να μπλοκάρουν ένα κόμμα.
Δικαστές συναντώνται σε σπίτια… για να πάρουν γραμμή πως θα κινηθούν και τι θα πράξουν.

4)Έχει προηγηθεί η παρακολούθηση 5.500 ελλήνων με πρόσχημα την εθνική ασφάλεια… πρόκειται για μια ατιμωτική πράξη, παράνομη που έχουν καταδικάσει εντός και εκτός Ελλάδος…

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης Ελλάδος, μια ωραία μπανανία κατ΄ επίφαση συνταγματικής δημοκρατίας…
Στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια διαιωνίζεται η φαυλότητα, η παρανομία αλλά με μεθόδους ωραιοποίησης και προπαγάνδας… αποσιωπούνται τα εγκλήματα που συντελούνται. To εκλογικό αποτέλεσμα είναι νοθευμένο αλλά η νοθεία λαμβάνει νόμιμα χαρακτηριστικά… στην Ελλάδα δια μεθόδων απαγορεύσεων τύπου Βορείου Κορέας... η δημοκρατία και το Σύνταγμα έχουν καταρρεύσει…

3 σχόλια:

 1. Ρε σεις ποια είναι η κυριακάτικη εφημερίδα που γράφει αυτές τις βλακείες, η kontra news της Κυριακής. Αν νιώθεις δεξιός την ρίχνεις δεξιά. Αν νιώθεις ότι σε κοροϊδευει και τα δεξιά κόμματα την ρίχνεις αλλού. Τα 50 κόμματα σας φαίνονται πολλά και τα 36 λίγα. Όλη η θάλασσα αλμυρή και στην μέση λύσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΙ ΑΛΛΟ! Προεκλογικό δώρο 9 εκατ. ευρώ (από την κυβέρνηση) στα κανάλια...

  http://www.press-gr.com/2023/05/9.html

  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χιουμοριστική Εισαγωγή: Αυτοί Θα μας Σώσουν Πάλι!!

  https://www.youtube.com/watch?v=CTNb2wqJ9H0&t=2s

  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive