Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Καταγγελίες στη σελίδα μας για το τυρί: “Δεν μπορούμε να αγοράσουμε ούτε λίγα γραμμάρια δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση”

 

Αναγνώστες της σελίδας καταγγέλλουν την έκρηξη των τιμών στα τυριά.Όπως μας αναφέρουν δεν μπορούν πλέον να προμηθευτούν ούτε ελάχιστα γραμμάρια τυριού αφού οι τιμές είναι απαγορευτικές.Αναρωτιούνται τι ακριβώς μπορεί να γίνει από δω και πέρα Δείτε ένα μήνυμα που μας έστειλε μία κυρία:...

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ….. ΚΑΙ Η ΦΕΤΑ 12.5 ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΑ 20 ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΑ 30 ΕΥΡΩ….ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟ

2 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΑΤΕ
    ΌΛΟΥΣ...
    ΤΗΝ ΦΆΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ
    ΒΛΈΠΑΤΕ.
    ΤΟ ΤΥΡΆΚΙ ΌΜΩΣ...

    ΕΕΕ ΤΣΙΜΠΑ ! ΤΩΡΑ.
    ΟΎΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΟΨΗΦΟ
    ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΊΤΕ.
    Η ΚΟΥΡΤΊΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΠΩΣ ΛΈΓΕΤΑΙ ?
    ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ?
    🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαλατακι πληρες στην κατσαρολα.Το ζεσταινουμε 82 βαθμους,Ριχνουμε λιγο ξυνο και ανακατευουμεε..Μολις πηξει το βαζουμε σε καλουπακι να στραγγιξει ,το αλατιζουμε οσο θελουμε .Αφηστε τους τωρα να πουλανε τα τυρια 50 ευρω το κιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive