Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: ΓΙΟΡΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΣΚΟ-Ρ-ΠΙΑΝΟΙ! ΕΦΑΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΒΟΡΕΙΑ»!

ΣΚΟΡΠΙΑ 

Η ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ! ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ! Χθες οι Σκοπιανοί γιόρταζαν την Μέρα της “Μακεδονικής” Αστυνομίας. Κατάφωρη παραβίαση της γνωστής Συμφωνίας....Βλέπετε πουθενά έστω το “Βόρεια”; Αντί να μαζεύει η κυβέρνηση στοιχεία για να καταγγείλει την προδοτική συμφωνία, σέβεται και τιμά την αλητεία, ετοιμάζοντας μάλιστα αντίστοιχη προδοσία και στο Αιγαίο!

ΓΥΦΤΟΙ

Ολο το έθνος έδειξε, με κάθε τρόπο, ότι κατάλαβε πόσο μεγάλη ήταν η ζημία για την Ελλάδα από τη Συμφωνία των Πρεσπών – εκτός από την κυβέρνηση. Οι έχοντες την εξουσία, αν και γνωρίζουν άριστα τι πράττουν, παίζουν ανεπιτυχώς τον ρόλο των εθνοσωτήρων, που «σώζουν» την Ελλάδα από την «απομόνωση» (αν και είμαστε μέλη σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς), δίδοντας γη και ύδωρ στους Σκοπιανούς, που αγωνίζονται για να γίνουν δεκτοί σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

Οι κυβερνώντες, όπως αποδεικνύεται από την εμμονή τους σε αυτή την κατάπτυστη συμφωνία, δεν έχουν πατρίδα τους την Ελλάδα, αλλά την καρέκλα.

Δεν τους ενδιαφέρουν οι επόμενες γενεές, αλλά οι επόμενες εκλογές. Τα καλούδια τού να εξουσιάζεις μια ρημαγμένη, ταπεινωμένη, από παντού προδομένη χώρα φαίνονται στους πολιτικάντηδες μακράν ελκυστικότερα από την υπεράσπιση της ζωής, της τιμής, της περιουσίας και των πάσης φύσεως συμφερόντων και δικαιωμάτων των Ελλήνων.

Μαύρο στους προδότες της ΝΔ!makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive