Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Αλληλοσυγκρουόμενοι. Διαψεύδουν αυτό που ο ΕΟΦ παραδέχτηκε. Λυπηθείτε μας ρε αξουριγοι Hoaxe

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΕΛ EH HOAXES ELLINIKA OL Θάνατοι που αποδίδονται OE εμβόλια κατά του 2022 HOAXE vIE CEMATIO ΠESIOME Παραπληροφόρηση σχετικά με την Έκθεση του eoф για τον αριθμό θανάτων και παρενεργειών από τα εμβόλια κατά της COVID-19 Με αφορμή τα συγκεντρωτικά στοιχεία των εικαζόμενων ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων έναντι της COVID-19 που δημοσίευσε στις 24 Απριλίου 2023 (...] 26 Απριλίου 2023"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "24.04.2023 18:16 Παραδοχή eoφф: 1.633 παρενέργειες από εμβόλια κατά του κορονοϊού και 63 θάνατοι Alfavita Newsroom 63 θάνατοι και 1.633 παρενέργειες στην Ελλάδα από τα εμβόλια κατά του κορονοϊού- Τα στοιχεία ανά σκεύασμα Ταδεδομένα από τις ανεπιθύμητες ενέργειες και τους θανάτους από τα εμβόλια για τον κορονοϊό στην Ελλάδα έδωσε eΟΦ."

Ιππολύτη Ελενη Γαλανοπουλου

1 σχόλιο:

  1. ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΛΈΝΕ


    ΕΜΆΣ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ?

    ΟΠΟΊΟΙ ΞΈΡΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ.

    Ο ΝΌΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡΌΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ
    ΌΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΎΝΤΑΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΆΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΘΆΝΑΤΟΥΣ ΓΙΑ
    ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΟ ΕΊΝΑΙ ΟΚ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΑΚΌΜΑ ΦΊΜΩΤΡΑ ΦΟΡΟΎΝ (ΚΑΙ ΜΆΝΤΕΨΕ ? ΌΤΙ ΤΑ ΔΌΝΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΌΧΙ ΆΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΈΧΕΤΕ) ΚΙΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    Η ΑΣΧΉΜΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΌ ΤΌΝ ΠΥΛΏΝ.
    ΟΙ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΔΕ
    ΆΣΤΑ !

    ΕΊΠΑΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑ...!
    ΔΕΝ ΝΟΓΑΣ ΡΑΓΙΆ ΕΤΣΑ ! ΜΕΊΝΕ
    ΑΔΙΑΦΟΡΟ...ΣΤΟ ΦΙΝΆΛΕ ΦΙΝΆΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive