Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "To ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Î ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ NA ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ."
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ελλάδος που έχει παρατηρηθεί.... τις τελευταίες δεκαετίες, είναι ότι, οι νέες γενιές ανθρώπων, από το πολιτικό, εκπαιδευτικό και οικογενειακό περίγυρο, φτιάχνονται με μηδενικές σωματικές και ψυχικές αντοχές....
Άνθρωποι που ζούνε μέσα σ’ ένα διαρκές παράπονο.....για τη δουλειά, για τις σχέσεις, για την κοινωνία, για την πατρίδα, για ότι η ζωή τους έχει φέρει στα πόδια τους...
Στο τέλος, ο παραπονούμενος πιστεύει περισσότερο στο παράπονο του, στις εξαρτήσεις του στο πολιτικό σύστημα και στην οικογένεια του.....πάρα στον εαυτό του και γίνεται ένας ακόμη ανήμπορος, ένας ικέτης των Ανθελληνων.
Εκεί ποντάρουν και οι εχθροί μας.... ότι κάθε μέρα που περνάει τους παραδιδομεθα αμαχητί, δεν χρησιμοποιούν βία απέναντι μας για να μην ξυπνήσουμε και επαναστατήσουμε.

Lampros Chouliaras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive