Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ! ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ ..... ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ..... ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ Ο ΤΟΤΕ ΥΠ.ΕΞ. ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "" Δε νιώθωΈλληνας. Είμαι Έλληνας. " ΝΕΑ 小æ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπύρος Χαγκαμπιμάνα Υποψ. Βουλευτής B' Πειραιά"

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΥΤΑΡΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !
ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ !

Stauroula Gallaiou

2 σχόλια:

  1. ΦΙΛΈΛΛΗΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΌΣΟΙ
    ΈΧΟΥΝ ΑΞΊΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΚΑΙ
    ΜΕΤΑΛΑΜΠΆΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ
    ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΟΊ ΔΕΝ ΑΓΑΠΆΝΕ ΟΎΤΕ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετοιμοι και οι αφροελληνες που σχεδιαζουν πλεον την μεταναστευτικη πολιτικη της χωρας...πριν τοποθετηθει στην συγκεκριμενη θεση ηταν συμβουλος στο υπουργειο λαθρομεταναστευσης...τοποθετουν στις πιο ευαισθητες θεσεις αναφορικα με το λαθρομεταναστευτικο φανατικους υποστηρικτες των ανοιχτων συνορων και ακραιους διεθνιστες που προπαγανδιζουν μια πολυπολιτισμικη και πολυφυλετικη ελλαδα:

    https://twitter.com/Epicrotus/status/1509107826924437510

    εδω και τα πιστευω και το οραμα του ελληνοποιημενου σπυρου:

    Σπύρος-Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα: «Συναντώ καθημερινά ρατσισμό, αλλά δεν θεωρώ ότι εκφράζει τους Έλληνες»

    ''— Την ελληνική υπηκοότητα πότε την πήρες;Την πήρα το 2005. Πριν επιστρέψω στο Μπουρούντι.
    — Ήσουν σύμβουλος στο υπουργείο Μετανάστευσης; ...Για έναν μήνα ήμουν σύμβουλος και μετά ανέλαβα υποδιοικητής της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
    — Ο τομέας του μεταναστευτικού είναι ένας τομέας που σε ενδιαφέρει;
    Είναι ένας δύσκολος τομέας, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις. Θα μπορούσα να βοηθήσω και ως παράδειγμα ένταξης. Θα μπορούσα να βοηθήσω πολλούς ανθρώπους που έρχονται μέχρι εδώ έχοντας διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα για να σωθούν και να τους δώσω την ελπίδα ότι μπορούν να βρουν ξανά μια κοινωνία που τους αγκαλιάζει και να ζήσουν αρμονικά.''

    ·→ αν υπαρχει ελλαδα σε μια δεκαετια απο σημερα σφυριξτε μου,η ελλαδα πολυ απλα σε λιγα χρονια δεν θα κατοικειται απο ντοπιους γηγενεις ελληνες

    · → για να καταλαβετε ποσες ιθαγενειες εχουν δωσει χωρις να το εχουμε συνειδητοποιησει,θα παιρνονται αποφασεις και θα τριβουμε τα ματια μας και θα αναρωτιομαστε πως;αλλα θα ειναι ηδη πολυ αργα,φανταστειτε τι γινεται μπουκαραν παρανομα στην χωρα και ως ευχαριστω τους χαρισαν την ελληνικη ιθαγενεια,αυτη η χωρα οδευει προς διαλυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive