Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Δείτε τί διαφημίζουν.. Η μπίζνα καλά κρατεί! Ανθέλληνες παντού!

Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο που λέει "AgileLaw Είσαι μετανάστης που διαμένει στην Ελλάδα και χρειάζε βοήθεια με τα χαρτιά σου; Θέλεις να αποκτήσεις Άδεια Διαμονής; Θέλεις να αιτηθείς Πολιτικό Άσυλο; Θέλεις να παραλάβεις Κάρτα Πρόσφυγα και Μπλέ Διαβατήριο; Θέλεις να αποκτήσεις Ελληνική Ιθαγένεια; Αιτήθηκες Πολιτικό Άσυλο και απορρίφθηκε; Η έμπειρη δικηγορική ομάδα μας είναι εδώ για να σε βοηθήσει να ζήσεις νόμιμα στη χώρα. Αποστολή μας είναι η επιτυχία σας! Contact our expert immigration lawyers. We can help with your legal documents. Call us for a free consultation! AGILELAW 211-1002750 www.agilelaw.gr E00001230 ΑΔΕΙΑΔΙΑΜΟΝΗΣ ΔΕΙΓΜΑ"

1 σχόλιο:

  1. εχει γεμισει με αραβικα,γεωργιανα,αλβανικα κλπ... δικηγορικα γραφεια και ολοι τους ασχολουνται ολη την ημερα με αδειες παραμονης,αιτησεις ασυλου,ιθαγενειες κλπ...το πως ολοι αυτοι εχουν αδεια εξασκησης επαγγελματος στην χωρα μας ας ειναι καλα τα λαθρολαγνα καθαρματα που μας κυβερνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive