Σάββατο 8 Απριλίου 2023

ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ή ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, αίθουσα σύνταξης και κείμενο που λέει "Με ή χωρίς γραβάτα, στα πλοκάμια ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Χατζηδάκη τον παρακολουθούσε γιατί τον υποπτευόταν, οπότε τον σέρνει στις επερχόμενες εκλογές ως ύποπτο. Ο Χατζηδάκης βέβαια απευθυνόμενος με τεράστιο κύρος στο Προβατιστάν θα κατορθώσει και θα επανεκλεγεί πανηγυρικά βουλευτής και την επομένη των εκλογών... χωρίς το παραμικρό πρόβλημα αν θα του το απαιτήσουν, θα προσυπογράψει ιδιοχείρως την ανανέωση της θητείας του ωτακουστή του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε τον στόχο της αυτοδυναμίας παντοιοτρόπως. Μα με τρίτη, με τετάρτη, με πέμπτη, μα με την όπισθεν, η όλη παράταξη αναξιοπρεπώς συναινεί. Συνεπώς στο κούτελο του Χατζηδάκη, δεν γράφει μόνο στόχος 5046C αλλά κι ότι η ΝΔ είναι πλέον πτώμα τυμπανιαίο. Το διαχρονικό αίτημα της απολυταρχίας προσπερνά πλέον το ύφος τζιτζιφιογκέ-προαγωγού του Μαξίμου κι αναζητεί μια γνήσια ακροδεξιά έκφραση.
Η αχώριστος, αδιαίρετος και ομοούσιος τριάς Ανδρουλάκης – Αλιβιζάτος – Ευάγγελος πρότεινε ήδη το σχέδιο Ζολώτας. Δηλαδή μια τρίτη στρατηγική εξόδου, σε οικουμενική με σύνθημα: «όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια». Όλως περιέργως τα Πετσομένα Μέσα της αποβλάκωσης φάνηκαν βαρήκοα. Προτίμησαν να εμφανίσουν τους δημογέροντες του ΠΑΣΟΚ ως αρθρογράφους ασυνάρτητων φετφάδων. Τι ειρωνεία όμως. Οι καταδικασθέντες στο 4% επειδή συνεργάστηκαν με την δεξιά, ξαφνικά σήμερα απειλούνται από τα ΜΜΕ ότι θα επιστρέψουν στο 4% αν τυχόν δεν συνεργαστούν με την δεξιά.
Η πρώτη φορά αριστερά, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ η αριστερά, μας πέταξε το δόγμα αρνήσεως κυβέρνησης «ηττημένων». Συνεπώς «θαυματοποιοί αριστεροί» με προσωπικές δεξιότητες και εκπληκτική μόρφωση που διέσωσαν τον χειμαζόμενο λαό από τις θυσίες της μνημονιακής περιόδου, απλώς δεν υπήρξαν. Ποτέ δεν είχαν τέτοιες ιδιότητες και κανένα δεν έσωσαν. Τον λαό τον θυσίασαν και τα έκαναν μαντάρα. Άντε τώρα να αποδείξουν ότι οι θυσίες δεν πήγαν χαμένες και ότι ξέρουν το μάθημα και στο παρακάτω. Άντε τώρα να ψάχνουν για λωτοφάγους. Είναι σίγουρο όμως ότι οι φράξιες του ΣΥΡΙΖΑ όταν ολοκληρωθεί το survivor των ψηφοδελτίων, θα ξεκινήσουν και την εκπόνηση του προγράμματος. Μάλιστα αναμένουμε πρόγραμμα ανάλογης ιστορικής βαρύτητας με εκείνο της Ερφούρτης ή της Γκότα. Δεν περνά επίσης απαρατήρητο το ότι τον Τσίπρα, πενηντάρη πλέον, του χρεώνουν οι αριστεροί την κωλοτούμπα, οι δεξιοί την έλλειψη ανεπιλήπτου θεσμικής συμπεριφοράς και οι οικείοι την κατάσταση του επταώροφου.
Εν κατακλείδι τα διαθέσιμα προϊόντα δεν καλύπτουν τις ανάγκες του αγοραστή-λαού οπότε εύκολα συνάγεται πως κυοφορούνται εξελίξεις.

Michail Charalampidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive