Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Δεν εγκρίνει ο Άρειος πάγος Ελληνικό κόμμα επειδή έχει τον ήλιο της Βεργίνας για σήμα..και επιτρέπει τούρκικο κόμμα! Αυτή είναι η ελληνική δικαιοσύνη της ΝΤΠ Όλοι υποταγμένοι ανθέλληνες προδότες! Και περιμένουν από αυτούς κάποιοι στους "Έλληνες" μπας και τους αφήσουν να κατέβουν στις εκλογές!

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Για "τουρκικό κόμμα" κάνει λόγο η Τσιγδέμ Ασάφογλου, πρόεδρος του μειονοτικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνη Φιλίας (ΚΙΕΦ) το οποίο σάρωσε στις ευρωεκλογές στην Δυτική Θράκη, καθώς κατέγραψε πρωτιά σε Ξάνθη και Ροδόπη με ποσοστά πάνω από 40%. ΠΩΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΕΔΡΟΣ ΚΩΜΜΑ ΟΡΑΚΗ <<Το κόμμα είναι τουρκικό. Νοιώθω Τουρκάλα>> H δήλωση της προέδρου του μειονοτικού κόμματος στην Θράκη <Ανήκω σε μία μειονότηταη οποί" ΠΌΣΗ ΞΕΦΤΊΛΑ ΝΑ ΑΝΕΧΌΜΑΣΤΕ ΑΚΌΜΗ!

1 σχόλιο:

  1. ΚΆΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ ΛΌΓΟΣ
    ΥΠΆΡΧΕΙ.
    ΠΟΊΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΌΜΜΑ?
    ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ?

    ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΤΟΥ 40%
    ΣΤΗΝ ΘΡΆΚΗ ΜΑΣ !
    ΛΊΓΟ ΠΟΛΎ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΓΑΊΝΕΙ ΟΠΩΣ ΑΜΕΡΙΚΉ Ε ?
    ΓΕΝΙΚΆ ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ
    ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΑ ΤΟΥΣ


    ΚΙΑΝ ΕΊΝΑΙ ΕΤΣΙ
    ΤΌΤΕ ΠΟΙΟΊ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive