Σάββατο 29 Απριλίου 2023

ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Τσίπρας και Σόλτς συμφώνησαν ότι σε ενδεχόμενη <<προοδευτική>> κυβέρνηση θα υπάρχει ελληνοτουρκική προσέγγιση στο πρότυπο της Συμφωνίας των Πρεσπών!"

1 σχόλιο:

  1. Να θυμίσω κάτι. Είναι το ίδιο πρόσωπο με άλλη μάσκα ο Σούλτς και ο Σόλτς ή ήταν πάντα ίδια η πολιτική των σοσιαλδημοκρατών της Γερμανίας. Θυμάμαι πρίν χρόνια τον σοσιαλδημοκράτη Σούλτς να θέλει και να προτείνει για την Ελλάδα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Το ΠΟΤΑΜΙ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ. Το ξεχάσαν μερικοί; Δεν πειράζει, θα τα λέω εγώ. Το Ποτάμι(τα στελέχη του) είναι στην ΝΔ με τον Σταύρο Θεοδωράκη στο ΠΑΣΟΚ(έβαλε και για υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάποια στιγμή), το ΠΑΣΟΚ με πρόεδρο τον Ανδρουλάκη και εσωκομματικό τον ΓΑΠ που μιλούσε εκείνη την εποχή εκείνη με τον Σούλτς. Το ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη που θα μπορούσε να είναι ο Γιάννης Βαρουφάκης του ΜΕΡΑ25 άλλωστε και αυτός ευρωαριστερός λέει ότι είναι.
    Και ερχόμαστε στο σήμερα. Προοδευτική συγκυβέρνηση ο Σόλτς και ποιον συναντάει; Τον Τσίπρα. Άρα, προοδευτική κυβέρνηση με κοσμό τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός και αν ο Τσίπρας δεν είναι ο Τσίπρας αλλά ο ΓΑΠ οπότε το σχέδιο είναι προμελετημένο. Σε μπέρδεψα το ξέρω. Γιατί ο Μητσοτάκης είναι δεξιός και η ΝΔ δεξιό κομμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive