Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!!! ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ – “ΑΣ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ”

 kasidiaris

Θα  κατατεθεί στον Άρειο Πάγο τελικά η υποψηφιότητα «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με υποψήφιο βουλευτή τον Ηλία Κασιδιάρη σε μια εξέλιξη η οποία μένει να αποδειχθεί κατά πόσο θα αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα. Η απόφαση είναι ειλημμένη και γίνεται  για δύο κυρίους λόγους:...

Πρώτον για να καταδειχθεί το  πολιτικό αποτύπωμα του χώρου και δεύτερον ακόμη και αν αποκλειστεί η συμμετοχή του στις εκλογές της 21ης Μάιου από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου (λόγω των απευθείας και απροκάλυπτων κυβερνητικών παρεμβάσεων όπως καταγράφηκαν άλλωστε στην υπόθεση Τζανερίκου) να υπάρξει προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Η προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αυτή  δεν πρόκειται φυσικά να αλλάξει κάτι σε ότι αφορά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τη μη συμμετοχή του κόμματος στις εθνικές εκλογές,  αλλά αυτό δεν αφαιρεί τη δυνατότητα του να κατέβει στις επόμενες εκλογές ή όποτε αυτές γίνουν.

Η απόφαση του Η.Κασιδιάρη και του επιτελείου του κόμματος για αυτόνομη κάθοδο στην κάλπη έχει να κάνει και με τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί για τις δηλώσεις του τ. αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Τ.Κανελλόπουλου πολλές από τις οποίες οποίες θεωρούνται «πολιτικά ατυχείς».

Γιατί θεωρείται ότι δημιουργούν ένα «υπόστρωμα» και «οπλίζουν» τα χέρια του Κ.Μητσοτάκη για να αποβάλλει ακόμη και το ΕΑΝ από τις εκλογές, παρά τις πιθανές αγαθές προθέσεις του έντιμου, αλλά άπειρου στην πολιτική, τ. αντιεισαγγελέα.

Πρόκειται,  αν δούμε την συνολική εικόνα, για καταστάσεις οι οποίες,  με ευθύνη της κυβέρνησης οδηγούν στην απόλυτη ανωμαλία στην λειτουργία της Δημοκρατίας καθώς επιχειρούν να απαγορεύσουν σε ένα τμήμα των  πολιτών να εκφραστούν στις εκλογές.

Και όπως προαναφέραμε τουλάχιστον ένας στους τέσσερις ψηφοφόρους της εθνικιστικής Δεξιάς θα… προτιμήσει  να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρήσουν την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη για τις τροπολογίες αποκλεισμού του κόμματος.

3 σχόλια:

  1. ΠΆΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΑΓΩΓΈΣ ΓΙΑ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ΠΡΆΞΕΙΣ ?

    ΠΆΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΑΓΩΓΈΣ ΣΕ ΌΣΟΥΣ
    ΕΊΧΑΝ ΠΡΟΔΉΛΩΣ ΔΙΑΤΑΓΈΣ ?

    ΌΧΙ ! ΠΆΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΈΔΡΑΝΑ
    ΠΆΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΆΓΚΑ !
    ΜΠΛΈ ΚΊΤΡΙΝΟ ΧΡΏΜΑ ΡΟΤΑΡΙΑΝ.
    ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.
    ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΚΌΛΠΟ

    ΠΕΊΡΑΜΑ ...

    ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΖΕΊΤΕ !

    ΌΧΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΕΚ.

    ΚΙΟ ΣΤΕΦ Χ
    ΤΟΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΛΑΓΟΎΜΙ...
    ΛΕΣ ΚΙΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΆΠΟΥ.


    ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ ΨΗΦΑΤΕ ΆΝΤΕ
    ΣΩΤΉΡΕΣ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε τα ληγμένα ρε μπάρμπα !!! Χάνει τα νιάτα του στην φυλακή για να λες εσύ τις παπαριές σου !!!

      Διαγραφή
  2. Μπολιασμένος ο Λιάκος και τσιμουδιά για τα θρομβόλια Μόνο κίνημα 21 το μόνο αντιμασονικό κόμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive