Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Πού θα πάει αυτή η κατάσταση – Νεκρός από ανακοπή καρδιάς ηχολήπτης σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης

 

Ανείπωτη θλίψη στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και για την οικογένεια του ηχολήπτη και τεχνικού ραδιοφώνου, Θανάση Κουτλιάνη, ο οποίος έφυγε σήμερα μόλις στα 55 του χρόνια ξαφνικά από τη ζωή. Το ραδιόφωνο ήταν η μεγάλη του αγάπη και αδυναμία και είχε εργαστεί σε αρκετούς ραδιοσταθμούς της πόλης....

Η οικογένεια του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Θεσσαλονίκη και του «Πρακτορείου FM 104,9» θρηνεί για την απώλεια του Θανάση Κουτλιάνη, ο οποίος υπήρξε από το 2000 στέλεχος του Radio 105 της ΔΕΘ-HELEXPO και εργαζόταν ως ηχολήπτης – τεχνικός στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείου FM», από την ίδρυσή του, το 2015.

Φίλοι και συνάδελφοι του Θανάση Κουτλιάνη μιλάνε με τα καλύτερα για τον αγαπημένο τους φίλο και θα τους λείψουν το χαμόγελο, η ευγενική του ψυχή, η καλή και φιλική του διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive