Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Ιερές μπίζνες για τις μέρες του Πάσχα! Νερό αγιασμένο από ιερέα.. 6,99€ ΜΟΝΟ!! Όσοι πιστοί προσέλθετε...

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Buziness buziness rentable Αγίασμα EAU EAU BENITE BENITE 0.501. 0,50L. 土土分 土土分 ..NR BENIE PAR UN BENIE PAR UN PRETRE € 6.99"

4 σχόλια:

  1. 6.99 ...🤔

    ΚΛΑΑΑΜΑ ΟΙ ΘΕΟΥΣΕΣ...

    ΧΑΖΑΡΟΜΑΓΑΖΑ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΑΒΕΕΜΠΕΕΕ 💰 ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ορθόδοξη Εκκλησία κάθε μήνα έχει Αγιασμό... τζάμπα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλακείες που χαρακτηρίζουν και το άτομο. Δεν είναι από Ελλάδα αυτό που μας δείχνεις. Πήγες στην Ιταλία στην πλατεία του Αγίου Πέτρου των Καθολικών και τράβηξες μια φωτογραφία με τα κυροπήγια με το κέρι δίπλα στα μπουκαλάκια με το νερό. Καταρχήν, ψυγείο δεν υπάρχει για τα μπουκαλάκια ή είναι ραφιέρα(δεν λειτουργεί σαν ψυγείο); Επίσης τα προϊόντα εξωτερικού που κυκλοφορούν στην Ελλάδα έχουν και αυτοκόλητη ετικέτα στα Ελληνικά. Και κάτι τελευταίο για να είμαι επικοδομητικός. Την παραθρησκευτική, οικουμενιστική και συγκριτική αίρεση του Βατικανού ΟΥΝΙΑ, την έχεις ξαδέλφη; UN Pretre γράφει. Ιερές μπίζνες κάνει ο Πάπας Ρώμης να γράφεις.
    Περίμενε στο κινητό σου το SMS του Πάπα για σε ευλογήσει. Μπορεί να είσαι τυχερός και να σου κάνει εικονοκλήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive