Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (2018) ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: «ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»! ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ...ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (2018) ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: «ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»! ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ...ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε με ποιον απατεώνα πολιτικό έχουμε να κάνουμε. H εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων....

Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία. Ούτε μπορούν τα λίγα ακραία στοιχεία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας.

Μια διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μια Κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και που, με τις πράξεις και τις παραλείψεις της, δείχνει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive