Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ: Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ! ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ;

 ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ 

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ! Το ρεπορτάζ τρέχει και δεν σταματάει ούτε τις Άγιες αυτές ημέρες. Ημέρες, που οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Γράψαμε ήδη...

(δείτε ΕΔΩ) για τις κορυφαίες αναφορές σε σημαίνονται πρόσωπα, που αναφέρονται σε ιδιόχειρη επιστολή για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Αργά χθες τη νύχτα ο Στέφανος Χίος, κατόρθωσε να βρει τον κορυφαίο υπουργό κι ενώ- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΛΑ. “Εγώ, είσαι τρελός; Ποιος τα λέει αυτά;”, ήταν η απάντησή του.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ;

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ

Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Θα επανέλθουμε με νέες αποκαλύψεις την ερχόμενη εβδομάδα. Η υπόθεση του Κολωνού βρωμάει… Μαξίμου. Πάει πολύ βαθιά και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να το πάμε μέχρι τέλους.

Μην χάσετε τις βαρυσήμαντες αποκαλύψεις στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί σήμερα1_SK.indd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive