Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Ήρθε η Ώρα Να Σταματήσουμε Να Χρησιμοποιούμε Αυτή Τη Λέξη. Μετάφραση: Απολλόδωρος

 

Προς τα "Κινήματα Αλήθειας" (“Truth Movements”): Πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τη λέξη "ιός". Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε "οι ιοί δεν είναι αυτό που μας είπαν" Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένας "ιός" που αποδεδειγμένα υπάρχει σε ανθρώπους, ζώα ή φυτά....

Δεν χρειαζόμαστε αντιεμβολιαστικά κινήματα για να αγωνιστούμε για ένα "ασφαλές εμβόλιο" , χρειαζόμαστε θάρρος για να δούμε έξω από τη σπηλιά του Πλάτωνα. Δεν θα υπάρχει θέση για τα εμβόλια όταν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα για να εμβολιαστούμε.

Φανταστείτε μια συζήτηση από τις "κοινότητες της αλήθειας" να συζητούν για την πραγματική προέλευση κάποιων " γενετικών αλληλουχιών " .... ακούγεται πιο ... επιστημονικό , πιο αληθινό ; Αν αυτές οι αλληλουχίες υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο φυσικά, και όχι σε ένα λογισμικό. ( και ό,τι κι αν είναι ή δεν είναι ένα γονίδιο )

Αν δεν σταματήσουμε θα συνεχίσουμε να ταΐζουμε το θηρίο. Η λέξη "εμβόλιο" χρειάζεται τη λέξη "ιός".

Αβλαβής Ιός = Ιός

Ιός (Virus) σημαίνει δηλητήριο, σωστά;

Δεν υπάρχει "Αβλαβές Δηλητήριο", ο Duesberg έκανε ό,τι μπορούσε για να καταπολεμήσει τη γενοκτονία τη δεκαετία του '80 και ήταν ένας από τους πρώτους ηγέτες που υπερασπίστηκε την αλήθεια για την απάτη του AIDS, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Η ομάδα του Perth Group αναγνωρίζεται τώρα , μετά από 40 χρόνια , για το εξαιρετικό επιστημονικό της έργο.

Είχαν μια πολύ ξεκάθαρη εστίαση και το θάρρος να παραμείνουν ακίνητοι για αυτό: Πήγαν στο βάθος της απάτης, στο πολύ βαθύ μυστικό που κρατήθηκε κάτω από χίλιες κλειδαριές.... την ίδια την ύπαρξη του περίφημου "ρετροϊού". Δεν υπήρχε τίποτα εκεί, και χρησιμοποίησαν τα ίδια επίσημα έγγραφα για να δείξουν στον κόσμο ότι αυτό που ονομάστηκε HIV δεν αποδείχθηκε ποτέ ότι υπήρχε.

Ο Stefan Lanka αγωνίστηκε για τον ίδιο ακριβώς λόγο, είναι άλλος ένας που βγήκε από τη σπηλιά του Πλάτωνα και δεν φοβήθηκε να επιστρέψει και να το πει σε όλους, και κέρδισε την υπόθεση της ιλαράς στο ανώτατο δικαστήριο, απέδειξε ότι η μελέτη του Enders ( το θεμελιώδες έγγραφο πάνω στο οποίο στηρίζεται η Ιολογία ) ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΙΟΥ.

Χάθηκε μια ευκαιρία το 80´ να δείξει στον κόσμο ότι υπήρχε μια ψευδοεπιστήμη που ονομαζόταν ιολογία. Ίσως επειδή, όπως και στο σπήλαιο του Πλάτωνα.... το μόνο που άκουγαν οι άνθρωποι στη ζωή τους ήταν οι λέξεις Ιός, Μεταδοτικότητα/ Λοίμωξη και Εμβόλια.

Ο τίτλος , μόνο ο τίτλος του βιβλίου του Duesberg (“Inventing the Aids Virus “- "Εφευρίσκοντας τον ιό του Aids" ) , ήταν το μόνο που χρειαζόταν ο κόσμος από τον Duesberg συν το όνομά του σε αυτό, και τα προλεγόμενα του φίλου του Mullis, του δημιουργού της "γεννήτριας των ψευτοπανδημιών" ή PCR . Ο Mullis πίστευε επίσης στους φανταστικούς ιούς , αλλά πρέπει να πούμε ότι αφυπνίστηκε για την ψευδοεπιστήμη που χρησιμοποιείται για τη γενοκτονία και τον έλεγχο και πολέμησε με τον τρόπο του ενάντια σε αυτές τις δυνάμεις, μερικές φορές ...

Γιατί κάποιοι άνθρωποι στην κοινότητα του εδάφους (Terrain Theory) εξακολουθούν να μιλούν για το ότι "είμαστε 68% ιοί " "είναι φίλοι μας ! ", παρακαλώ πείτε μου γιατί; Δεν ξέρουν τι πυροδοτεί στο μυαλό των ανθρώπων όταν αναφέρουν "είμαστε 68% δηλητήριο " έχουμε το δηλητήριο ως Σύμμαχο μας! Είμαστε φτιαγμένοι από δηλητήριο!

Γιατί κάποιοι άνθρωποι στην κοινότητα της αλήθειας εξακολουθούν να μιλούν για το 8% που είναι Ενδογενείς Ρετροϊοί; Αυτό ήταν επίσης ένα πρόβλημα τη δεκαετία του '80. Βρήκαμε τους HERVs! "Αυτό είναι! Είναι μέρος του εαυτού μας!

Είναι όλα ενδογενή, αλλά γιατί εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις λέξεις ρετρό και ιός; Μήπως μάθαμε κάτι σε αυτά τα 40 χρόνια; Το RNA -- σε --> DNA δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας; Ποιος ξέρει;

Δεν ξέραμε ότι το ένζυμο RT δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο που έπρεπε να αναζητήσουμε , και αντίθετα πάνω από το 50% των κυττάρων μας χρησιμοποιούν το RT ?? Οπότε τι ήταν όλα αυτά για την εύρεση του RT ; Ή για την εύρεση ανθρώπινων πρωτεϊνών; Μερικές φορές η αλήθεια είναι τόσο εύκολη στην κατανόηση, που οι άνθρωποι πρέπει να την περιπλέκουν.

Γιατί δεχόμαστε τον όρο Virus-like particles VLPs (σωματίδια που μοιάζουν με ιούς) ; Αφού δεν έχουμε Ιούς για να τους συγκρίνουμε; Τι είναι κάτι που μοιάζει με κάτι που δεν υπάρχει;

Πρέπει να εξορίσουμε τη λέξη Ιός και να την βγάλουμε από τις συζητήσεις μας... αντικαταστήστε την με κάτι άλλο αν θέλετε ! Ίσως κάτι που πραγματικά είδαμε από ένα δείγμα χωρίς αλλοίωση , στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για παράδειγμα ... ( Αν τελικά μπορούμε να δούμε κάτι από την πραγματική ζωή στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο ).

Δεν ξέρεις ότι όταν βλέπεις έναν όρο να χρησιμοποιείται με το αντίθετο νόημα , χρησιμοποιείς τον τρόπο που μιλάει ο Mason ; Δεν ξέρετε ότι χρησιμοποιώντας μια λέξη αλλά με το αντίθετο νόημα ( όπως στην απομόνωση των "ιών" ) προωθείτε μια σχιζοφρενική κοινωνία ; Διάβασες το βιβλίο 1984;

Γιατί οι άνθρωποι της αντιεμβολιαστικής κοινότητας δεν θέλουν να ακούσουν όταν τους βάζεις κατάμουτρα το CDC να δηλώνει σε έντυπη μορφή : "δεν υπάρχουν αρχεία απομόνωσης από δείγμα που έχει ληφθεί απευθείας από άνθρωπο για οποιονδήποτε ιό ( HIV HPV SARSCov2, κλπ ) ", "γιατί αυτό είναι πέρα από Αυτό που μπορεί να κάνει η ιολογία ???? "

Οι ηγέτες των Αντιεμολιαστών (AntiVax) λένε " δεν είμαι ιολόγος " και δεν θέλω να τρομάξω τον κόσμο ", οπότε γιατί μιλάτε για ένα πράγμα φάντασμα που δεν γνωρίζετε , χρησιμοποιώντας τη λέξη "ιός" ; Αν δεν είστε ιολόγος, και γι' αυτό δεν μπορείτε να συζητήσετε τη μη ύπαρξη ιών , αλλά μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι υπάρχουν ιοί, επειδή...... επειδή.... όλοι το γνωρίζουν αυτό ! ( όλοι μέσα στη σπηλιά του Πλάτωνα ) .

Δεν μπορούμε να ονομάσουμε κάτι με μια λέξη που χρησιμοποιείται για περισσότερα από 100 χρόνια από τους ελεγκτές για να προκαλέσουν σύγχυση , έλεγχο και ζημιά . Πρέπει να σταματήσουμε .

Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη μόνη λέξη που επιτρέπει στο σύστημα να φτιάχνει και να εγκρίνει "εμβόλια" για να καταστρέψει την υγεία και να μειώσει τον πληθυσμό.

Δεν μπορούμε να συζητήσουμε χρησιμοποιώντας αυτή τη λέξη , η οποία δεν είναι ένα πράγμα αλλά μια έννοια , ή μια ιδέα ή μια ψευδαίσθηση πείτε το όπως θέλετε , γιατί αν αναφέρουμε αυτή τη λέξη πυροδοτούμε στο ακροατήριο αυτό που είδαν στο σπήλαιο του Πλάτωνα . Ακόμη και αν αυτό το ακροατήριο είναι λίγο ξύπνιο , η ιδέα που εμφυτεύτηκε χρησιμοποιώντας αυτή τη λέξη στο παρελθόν ( με το φόβο ) έχει τη δύναμη να μπλοκάρει το μυαλό τους , να το βάλει σε αυτόματη λειτουργία και να διατηρήσει την ύπνωση , βγάζοντας εκτός κάθε κριτική σκέψη .

Το "δεν υπάρχουν αποδεδειγμένα παθογόνοι ιοί" δεν αρκεί, ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Το "κανένας ιός που αποδεδειγμένα προκαλεί κάποια ασθένεια" δεν αρκεί , ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ

Το "οι ιοί δεν είναι αυτό που μας λένε" δεν αρκεί, ΟΙ ΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Όλοι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μιλάμε για κυτταρικά υπολείμματα ή "εξωσώματα" .... Πρέπει να αποφύγουμε τη χρήση μιας λέξης που δεν αντιπροσωπεύει απολύτως τίποτα στη φύση. Γιατί τότε, αυτό το τίποτα, θα γεμίσει με ΦΟΒΟ.

Ο Θεός να σας ευλογεί όλους,

Misha


***Δικτυογραφία

The word "Virus" - Misha from gamzuletova.org

Misha from gamzuletova.org

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΥ- Ρ@-ΔΟ-ΙΟΣ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΏΡΑ
    🤣🤪

    ΔΙ-Α-ΒΟ-ΛΙΑ
    ΤΟ ΊΔΙΟ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ.

    ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΆ...
    Su ga-mo-to-soi mi-tso-kla-ni
    ΌΛΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΔΑ ΝΑΟΥ🤣🤪

    ΓΑΛΛΙΚΆ...
    Lemi koncaze zvercose hesimesa ce 301 .

    Tout souit ke grigora military dikasterg...
    😃




    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive