Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Το σκανδαλώδες «κούρεμα» στο χρέος του υφυπουργού Ανάπτυξης Ν.Παπαθανάση από τη Eurobank: 97%! – Από 1.800.000 μόλις 50.000 ευρώ!

Νίκος Παπαθανάσης και Κυριάκος Μητσοτάκης 

Εμπλέκεται σε μία υπόθεση με μεταβίβαση της περιουσίας του προκειμένου να μην κατασχεθεί για οφειλές Τελικά εκεί στο υπουργείο Ανάπτυξης κάτι δεν πάει καλά: 

Μετά τα εκατοντάδες χιλιάδες «αδιευκρίνιστης προέλευσης» χρήματα του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη τα οποία πέρασαν σε εταιρικούς, προσωπικούς και συγγενικών του προσώπων τραπεζικούς λογαριασμούς, η αποκάλυψη...

ότι ο υφυπουργός ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης και κουμπάρος του πρωθυπουργού  Κ.Μητσοτάκη, ευεργετήθηκε από την Eurobank με μια σκανδαλώδη ρύθμιση με σβήσιμο του 97% της οφειλής, δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Ο ίδιος ο υπουργός του Μητσοτάκη ισχυρίζεται πως ήρθε σε συμβιβασμό με την τράπεζα Eurobank, αφού πρώτα έχασε το δικαστήριο με την τράπεζα για δόλια μεταβίβαση της περιουσίας του.

Tο σπίτι του και ολόκληρη η περιουσία του θα είχαν ήδη κατασχεθεί από την τράπεζα, όπως γίνεται σε χιλιάδες περιπτώσεις, αν η Eurobank δεν του είχε κάνει μια πραγματικά σκανδαλώδη ρύθμιση (η οποία τράπεζα έχει επιβιώσει χάρη στα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων) για το σβήσιμο του 97% του χρέους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive