Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΑΘΛΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΠΟΥ ΞΕΒΡ@ΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΚΟΥΛΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

 

ΑΣΨΑΣΨΑΣΑΣΑΣΑΨέματα, εξαπάτηση και κοροϊδία. Αυτό είναι το τρίπτυχο αντιδράσεων της Κυβέρνησης    Μητσοτάκη, μετά τη θύελλα αποκαλύψεων για τις τραγικές ελλείψεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο, που ξέσπασε ως επακόλουθο της τραγωδίας των Τεμπών. Εδώ και εβδομάδες, πανικόβλητοι οι «στυλοβάτες» του Μαξίμου προσπαθούν....

από τη μία να αποποιηθούν των ευθυνών τους και να κρατήσουν «ατσαλάκωτο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη... –χωρίς καμία επιτυχία αφού τα γεγονότα τους διαψεύδουν πανηγυρικά– και από την άλλη, να κάνουν το άσπρο, μαύρο, υποστηρίζοντας ότι στη Λάρισα λειτουργεί κανονικά το σύστημα τηλεδιοίκησης!

Το οποίο βέβαια έχει καταστραφεί από την πυρκαγιά του 2019 και αυτό που υπάρχει στο γραφείο του σταθμάρχη στη Λάρισα, είναι ένας πίνακας τοπικού χειρισμού (ΤΧ).

Η διαφορά της τηλεδιοίκησης από τον πίνακα τοπικού χειρισμού, είναι ότι η τηλεδιοίκηση, θα έδειχνε την κίνηση των τρένων όχι σε ακτίνα οκτώ χιλιομέτρων (όπως κάνει ο πίνακας ΤΧ), αλλά από τον Δομοκό μέχρι το Αιγίνιο, δηλαδή σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των άθλιων ψεμάτων της Κυβέρνησης, είναι αυτό που είπε στις 15 Μαρτίου ο Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή:

«Δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση στη Λάρισα όταν αναλάβαμε καθόλου. Όλα γίνονταν χειροκίνητα. Ανακτήθηκε η τηλεδιοίκηση σε πλήρη λειτουργία στη Λάρισα (σ.σ. το επανέλαβε κιόλας), 1η Νοεμβρίου 2022. Είμαστε λοιπόν ειλικρινείς ενώπιον του ελληνικού λαού…».

Το ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και ψεμάτων συνεχίζεται χωρίς αιδώ καθημερινά και σήμερα μάλιστα, έφτασε στο αποκορύφωμά του τόσο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όσο και κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου στον σταθμό της Λάρισας.

Εκεί βέβαια, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού οι εργαζόμενοι δεν άντεξαν και ξέσπασαν –σε live μετάδοση κιόλας- ακούγοντάς τον να λέει ψέματα.

Το εγχειρίδιο του που ΟΣΕ γκρεμίζει το παραμύθι του Μαξίμου

Σε ένα σύγγραμμα («Συστήματα σηματοδότησης και τεχνολογίες ελέγχου κυκλοφορίας σιδηροδρόμων», 1η έκδοση Αθήνα 2017) του Δρ. Αναστάσιου Λαμπρόπουλου (πολιτικός μηχανικός-υπάλληλος ΟΣΕ), που είναι μάλιστα και επίσημη έκδοση του ΟΣΕ, αναφέρεται ξεκάθαρα πως αυτό που υπάρχει στη Λάρισα είναι τράπεζα χειρισμού του σταθμού και όχι σύστημα τηλεδιοίκησης!

Όπως αναφέρει το exomatiakaivlepo.blogspot.com, τα σχετικά αποσπάσματα αφορούν στην τηλεδιοίκηση και στον τρόπο υλοποίησής της στους σταθμούς του ΟΣΕ.

Δείτε τι είναι τηλεδιοίκηση και ποιες οι λειτουργίες της:

ΩΣΔΩΔΣΩ

Δείτε το σύστημα τηλεδιοίκησης του τμήματος Τιθορέα-Δομοκός στο σταθμό του Λειανοκλαδίου:

ΑΣΨΣΨΑΣΨ

Τράπεζα χειρισμού κατονομάζεται στο επίσημο βιβλίο του ΟΣΕ το αντίστοιχο σύστημα της Κατερίνης:

ΑΣΨΑΣΨΣΨΑΣΨΣΨ.makeleio.gr

1 σχόλιο:

 1. ΠΑΛΙΟΚΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΑ
  ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΜΑΡΟΝΤΟΥΒΛΟΙ...
  ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΕΝΟ ❗
  ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ... ΛΑΜΟΓΙΑ.

  ΌΛΟΙ...ΚΝΟΥ ΔΟΥ ΜΠΑΖΟΚ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΟΙ ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ ΕΝΤΟΜΟΦΆΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ.

  ΟΟΟΛΟΙΙΙ ❗

  ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΆ...ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΑ ΛΕΦΤΆ ❗ΠΟΥ ΤΡΏΝΕ ΦΟΥΛ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ ΟΙ ΛΆΘΡΟ...
  ΕΣΎ ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΎΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 80❗


  ΜΠΕΕΕΤΟΒΛΑΞ !

  ΚΑ-ΤΑ-ΛΑ-ΜΠΕΕΕΣ❓

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive