Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ιρανός συγγραφέας σε εφημερίδα της Γερμανίας: «Οι Γερμανοί “εξαφανίζονται” και οι μετανάστες “θα κληρονομήσουν” τη Γερμανία». - Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Ελλάδα προφανώς...

 

Ένας Ιρανός γιορτάζει τον «αφανισμό» των Γερμανών σε ένα αμφιλεγόμενο άρθρο γεμάτο μίσος σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας. Ωστόσο για εμάς τους Έλληνες το νόημα της είδησης είναι να αναλογιστούμε τι συμβαίνει στη χώρα μας όταν σε μια από τις πιο ισχυρές χώρες της Ευρώπης υπάρχει μια τέτοια ομολογία του σχεδίου αλλοίωσης του πληθυσμού...

Ο Behzad Karim Khani, ένας ανεξάρτητος δημοσιογράφος και συγγραφέας, ισχυρίζεται ότι οι μετανάστες ξεσηκώθηκαν στη Γερμανία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λόγω του παρελθόντος και της τρέχουσας συμπεριφοράς της Γερμανίας σε ένα αμφιλεγόμενο άρθρο γνώμης...

Πηγέςrmx.news & Berliner Zeitung

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Μετά τις μαζικές ταραχές που που δημιούργησαν κυρίως μετανάστες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο γερμανο-ιρανός συγγραφέας και σχολιαστής Behzad Karim Khani επικρίνει τις συζητήσεις για τους νεαρούς άντρες ξένης καταγωγής, οι οποίες, όπως λέει, τροφοδοτούνται από τον ιστορικό ρατσισμό. Ισχυρίζεται ότι ανεξάρτητα από το τι πιστεύουν οι Γερμανοί για τις ταραχές, οι μετανάστες όχι μόνο θα παραμείνουν στη χώρα, αλλά τελικά θα «κληρονομήσουν τη Γερμανία» από τους Γερμανούς, οι οποίοι «πεθαίνουν».

«Είμαστε εδώ — όχι μόνο για τα συνταξιοδοτικά σας ταμεία, αλλά γιατί φροντίζουμε να μην γίνει ποτέ πραγματικότητα ο Άριος εφιάλτης σε αυτή τη χώρα», έγραψε σε ένα από τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας, Berliner Zeitung σε ένα άρθρο με τίτλο «  Behzad Karim Khani την παραμονή της Πρωτοχρονιάς: Ενσωματώστε τον εαυτό σας! "

Ο Khani, ο οποίος έγινε δεκτός στη Γερμανία ως πολιτικός πρόσφυγας από το Ιράν, μαζί με την οικογένειά του, όταν ήταν 10 ετών, γράφει ότι οι μετανάστες θα είναι εγγενής στη Γερμανία. Προσθέτει ότι ο χρόνος είναι με το μέρος των μεταναστών, καθώς οι Γερμανοί «εξαφανίζονται».

2 σχόλια:

  1. ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΚΌΜΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
    ΕΠΙΔΟΤΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥ...ΜΠΟΥΤΣΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΓΚΑΙΦΕΝΕ ΠΑΊΖΟΥΝ ΠΟΛΎ ΠΡΈΦΑ ΑΛΛΆ... ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΆΡΕΙ ΠΡΈΦΑ ΤΙ...?


    ΚΟΥΡΆΓΙΟ !!!


    🇬🇷🪖🗡️⚖️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ.ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΑΡΧΔ,ΜΝΠΝ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΡΑ.ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΑΝΗΡ,ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΕΚΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 ΕΤΩΝ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΜΗΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ 2.400 ΕΥΡΩ ΩΣ ΕΠΙΔΩΜΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ,ΤΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ,.ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜ /ΤΟΥΜ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ 2.400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΚΤΦΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive