Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Βουλευτής ΝΔ έσκασε στα ΓΕΛΙΑ: «Πιστεύετε πως η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη;;;» – ΒΙΝΤΕΟ

Γέλασε μετά και όλο το στούντιο... Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας αμφισβήτησε γελώντας την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι... «ο σεβασμός στην δικαιοσύνη αποτελεί ευσεβή πόθο».«Εσείς πιστεύετε ότι στην Ελλάδα η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη; Για μένα που επί 41 χρόνια υπηρετώ τη δικαιοσύνη ως δικηγόρος πρώτης γραμμής έχει καταστεί βίωμα ότι ο σεβασμός στη δικαιοσύνη αποτελεί ευσεβή πόθο […] στην πραγματικότητα όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει», σημείωσε χαρακτηριστικά γελώντας, ενώ γέλασε και όλο το στούντιο!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ  ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Τελικα,αυτο το ανθρωπακι,με το αφοπλιστικο του γελιο,ακομη και οταν ζοριζεται,δειχνει την σαπιλα του συστηματος και την στυγνη εγκληματικοτητα της "Μητσοτακης ΑΕ".Πολυ θα ηθελα να δω την αντιδραση των γελοιων της Εν.ΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive