Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Φέρνουν τον Αντίχριστο και την επίπεδη Γη. Τι λέει το Ευαγγέλιο! Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Όλα μα όλα γίνονται για θρησκευτικούς λόγους. Ακόμη και το σχήμα της Γης έβαλαν στον σατανισμό τους. Μας λένε να μην μειγνύουμε την επιστήμη με την θρησκεία αυτοί που τα πάντα πράττουν σύμφωνα με την θρησκεία τους. Αυτοί που έχουν βάλει το 666 σε όλα τα προϊόντα και σήματα.... Αυτοί που κάνουν πολιτική και επιστήμη με καμπαλιστικό τελετουργικό. Αυτοί που με όλα τα μέσα που σκαρφίζονται οδηγούν την ανθρωπότητα στην λατρεία του Σατανά, του θεού τους. Για θρησκευτικούς λόγους εκμεταλλεύονται ακόμη και το σχήμα της Γης, με πρωτοστατούντα τον υψηλόβαθμο τεκτονισμό.

Υπάρχει ένα πλήθος ανθρώπων στο εξωτερικό, το οποίο όλο και αυξάνεται, το οποίο πιστεύει ότι η Γη είναι επίπεδη, αν και η ανθρωπομάζα ούτε που την νοιάζει τι σχήμα έχει η γη, διότι αυτού του τύπου η γνώση δεν επηρεάζει την πλέρια αγνωσία της ή την πολυγνωσία της σε άχρηστα θέματα όπως π.χ. το βρακί της τάδε καλλιτέχνιδος.  Οι οπαδοί της «θεωρίας της επίπεδης Γης» πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη και ότι όλ’ αυτά που μας λένε για την Γη και το σύμπαν είναι ψέματα, και τείνει να εκτρέψει την πορεία των προσχεδιασμένων γεγονότων.  Παραθέτουν πολύ ισχυρές και πάρα πολλές αποδείξεις γι αυτό. Εκείνο που είναι περισσότερο παράξενο είναι το ότι υπάρχει απόδειξη στο Ευαγγέλιο ότι η Γη είναι επίπεδη!  

Γιατί όλα αυτά; Πρωτίστως, επειδή η γνώση είναι η πραγματική δύναμη, μς θέλουν τυφλούς και ηλιθίους ώστε να μας εξουσιάζουν ευκολότερα. Εδώ όμως, στο θέμα της επίπεδης Γης, υπάρχει μια σατανική πλεκτάνη. Ο σατανάς τους, επειδή θέλει να πάρει την θέση του Θεού, με τους εδώ υπηρέτες του εργάζονται με ψέματα που μας τα παρουσιάζουν ως αλήθεια. Ο σατανάς τους θέλει να κλέψει ακόμη και την δημιουργία του Θεού, γι αυτό όλα, μα όλα, μας τα μαθαίνουν λάθος, ώστε όταν έρθει ο μεσσίας τους να μας ανοίξει τα μάτια και να μας δείξει την αλήθεια ώστε να τον πιστέψουν οι άνθρωποι και να βγάλει τον αληθινό Θεό ψεύτη και απατεώνα. Γι αυτό ο ανώτατος τεκτονισμός, το δεκανίκι του ρατσιστικού ιμπεριαλιστικού σιωνισμού, αιώνες τώρα ισχυρίζεται ότι κατέχει την αλήθεια. Μια αλήθεια την οποία κρύβει καλά, αλλά κάποιες αλήθειες διαρρέουν από μελετητές που ασχολούνται με την ανάλυση των συμβόλων του.    

Όλα όσα αναφερθούν εδώ, είναι μια περιληπτική περίληψη των όσων άκουσα σε συζητήσεις στην πόλη Β…, κάπου στην Κεντρική Ευρώπη. Ήμουν ο μοναδικός Έλλην της τερπνής εκείνης ομηγύρεως, αλλά στα μονοπάτια της πληροφόρησης που με οδήγησαν οι φίλοι εκείνοι, έθεσαν σε τρομερή ταλαιπωρία το μυαλό μου διότι άκουσα πρωτόγνωρα πράγματα, και όχι σε μία ημέρα. Γι αυτό όλ’ αυτά τα ολίγιστα που θ’ αναφερθούν εδώ κρίνονται ως τα πιο απλά και νοητικώς εύπεπτα, καθόσον το θέμα είναι «επικίνδυνο» και απαιτεί κυρίως ελεύθερη σκέψη.

Θα παρουσιασθούν κάποια στοιχεία των οπαδών της θεωρίας της επίπεδης Γης χωρισμένα σε 4 ενότητες. 1. Αυτά που μας δείχνουν οι εξουσιαστές αλλά εμείς δεν τα βλέπουμε. 2. Αυτά που μπορούμε να δούμε μόνοι μας με λίγη εξάσκηση παρατηρητικότητος, και με κάποιες πληροφορίες ειδικών. 3. Την συμβολή του τεκτονισμού στο θέμα, και 4. Πως ο Χριστός μας πληροφορεί μέσω του Ευαγγελίου ότι η Γη είναι επίπεδη.  

1. Αυτά που μας δείχνουν οι εξουσιαστές αλλά εμείς δεν τα βλέπουμε.  

α) Το λογότυπο, σήμα, του ΟΗΕ είναι γνωστότατο. Το σήμα του ΟΗΕ, που είναι και η σημαία του, το έχουν δει σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της Γης, αλλά ελάχιστοι καταλαβαίνουν τι βλέπουν. Στο σήμα απεικονίζεται ένας ιδιαίτερος χάρτης της Γης έχοντας εκατέρωθεν 13 φύλλα δάφνης, καθόσον η δάφνη είναι σύμβολο της αιωνιότητος. Ο χάρτης αυτός έχει κυκλικό σχήμα και είναι χωρισμένος σε 33 τμήματα, όσοι είναι και οι βαθμοί στον τεκτονισμό. Δηλαδή, 33. Αυτό που δεν γνωρίζουν, σχεδόν όλοι, είναι ότι ο χάρτης στο σήμα του ΟΗΕ είναι ο χάρτης της επίπεδης γης! Επίσης ΚΑΙ η σημαία της Γης σχεδιάσθηκε με δεδομένο ότι η Γη είναι επίπεδη.

Οι οπαδοί της θεωρίας της επίπεδης γης ισχυρίζονται ότι η γη είναι κυκλική και επίπεδη με έναν πόλο, στο κέντρο της, αυτόν που ονομάζουμε Βόρειο (στον οποίο λειώνουν οι πάγοι, αλλά δεν λειώνουν στον Νότιο). Στην Δημιουργία του κόσμου η Σίβυλλα αναφέρει ότι ο Θεός έφτιαξε την Γη με έναν πόλο! Ο κατά πάσα πιθανότητα αντιγραφέας των βιβλίων της Κιβωτού των Αιγυπτίων, Μωυσής, παρέλειψε στην Γένεση «του» αυτό το στοιχείο και από εκεί και μετά εμπλέκεται ο τεκτονισμός όπως θα δούμε παρακάτω.

Οι βελόνες των πυξιδών, στην επίπεδη Γη, είναι τμήματα ακτίνος με κέντρο τον Βόρειο πόλο και ενός σημείου της περιφέρειας της κυκλικής γης. Δηλαδή μας πληροφορούν ότι αυτό που ονομάζουμε Νότιο Πόλο είναι ο παγωμένος κύκλος που απομονώνει την γνωστή μας Γη από τους πέραν αυτού μακαρίους τόπους τους οποίους έψαχνε ο Χίτλερ.   

β) Στις 14 Οκτωβρίου 2012 μας έδειξαν, με απ’ ευθείας τηλεοπτική σύνδεση μάλιστα, την ελεύθερη πτώση του αυστριακού Felix Baumgartner, από ύψος  39.000 μέτρων, δηλαδή από την στρατόσφαιρα. Κάποιοι λένε, ότι η Γη φαίνεται καμπύλη μέχρι τα 33.000 μέτρα (να ‘το το 33 πάλι), και από ‘κει και πάνω, λένε, ότι η γη φαίνεται επίπεδη. Στην απ’ ευθείας μετάδοση, η κάμερα που ήταν έξω από το σκαφίδιο του τολμητία μας έδειχνε την γη σφαιρική και πολύ κάτω του σκαφιδίου. Όταν όμως μας μετέδιδαν εικόνα από την κάμερα που ευρίσκετο εντός του σκαφιδίου, κανονικά δεν έπρεπε καν να φαίνεται η Γη, αλλά μόνο το σκοτεινό αχανές διάστημα, εν τούτοις όχι μόνο φαινόταν ο ορίζοντας της Γης αρκετά ψηλά, αλλά ήταν και ευθύς!

γ) Όταν ψεκάζουν τα αεροπλάνα, το ίχνος των δηλητηρίων ή βαρέων μετάλλων που αφήνουν στην ατμόσφαιρα σχηματίζουν μια λευκή γραμμή που αιωρείται επί μακρόν στην ατμόσφαιρα. Η λευκή γραμμή είναι το ακριβές ίχνος της πορείας του αεροσκάφους που πετά σε σταθερό ύψος. Τότε γιατί όλες οι ορατές αυτές γραμμές μήκους δεκάδων χιλιομέτρων δεν παρουσιάζουν καμπυλότητα και είναι ευθείες; Οι ειδικοί λένε, πάρτε χαρτί ή ευθύ αντικείμενο και προσαρμόστε το ανάλογα μεταξύ των ματιών σας και του ίχνους των αεροπλάνων και θα δείτε ότι η γραμμή των δηλητηρίων εφάπτεται στην ακμή του χαρτιού.

Πως γίνεται ενώ βλέπουμε το απομακρυνόμενο πλοίο να εξαφανίζεται σε λίγα χιλιόμετρα λόγω καμπυλότητος της Γης, αλλά το ίχνος των αεροσκαφών που βλέπουμε σε εκατοντάδες χιλιόμετρα στο βάθος του ορίζοντος να είναι ευθεία γραμμή; Κανονικά, όταν απομακρύνονται τα ψεκαστικά αεροπλάνα από την θέση του παρατηρητή, πετώντας σε σταθερό ύψος από την επιφάνεια της γης, και η πτήση τους δεν καμπυλώνει όπως θα έπρεπε, τότε αν συνεχίσουν να πετούν έτσι θα έπρεπε να φύγουν στο διάστημα σύμφωνα μ’ αυτά που μας δίδαξαν.

δ) Οι οπαδοί της θεωρίας της επίπεδης Γης θεωρούν ότι το σύμβολο Γιν-Γιανγκ αναπαριστά την κυκλική επίπεδη γη πάνω από την οποία κινούνται οι ισομεγέθεις πλανήτες, Σελήνη και Ήλιος. Επομένως τόσο η Σελήνη όσο και ο Ήλιος δεν είναι αυτά που μας λένε. Αν μελετήσει κανείς προσεκτικά το σήμα φαίνεται γιατί έχουμε το βαθύτερο σκοτάδι λίγο πριν την αυγή. Και οι αέναες κινήσεις αυτών των πλανητών, Σελήνης – Ηλίου, υπεράνω της επίπεδης Γης συμβολίζονται με το σήμα του απείρου (∞)! Τον σχηματισμό του σήματος του απείρου από την κίνηση του ηλίου μας τον έδειξαν στην ταινία «Ο ναυαγός» με τον Τομ Χάγκς. 

2. Αυτά που μπορούμε να δούμε μόνοι μας με λίγη εξάσκηση παρατηρητικότητος, και κάποιες πληροφορίες ειδικών.

α) Νο 1 στην κατηγορία αυτή δεν μπορεί να είναι παρά οι πτήσεις των αεροσκαφών. Τα αεροπλάνα δεν πετάνε ευθεία, αλλά φαίνονται ότι πετάνε καμπυλωτά. Οι ειδικοί (γεμίσαμε ειδικούς) ισχυρίζονται ότι πετάνε ευθεία, απλώς η προβολή της τοξοειδούς πτήσεως σε σχέση με την θέση του παρατηρητή απεικονίζεται στον επίπεδο χάρτη ως καμπύλη. Δεκτόν! Τότε όμως γιατί οι πτήσεις από την Αυστραλία στο Σαντιάγο της Χιλής προς γίνονται μέσω Σαν Φρανσίσκο ή Λος Άντζελες; «Ανηφορίζουν» τ’ αεροσκάφη ως την Βόρειο Αμερική πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό και μετά «κατηφορίζουν» όλη την αμερικανική ήπειρο έως το Σαντιάγο; Η παράλογη αυτή πτήση στην σφαιρική γη, είναι ευθεία στον χάρτη της επίπεδης γης. Μπορείτε να βρείτε στο “live radar” πολλές «περίεργες» πτήσεις κοντά στον Βόρειο Πόλο, αλλά όχι στον Νότιο, καθώς και τις πορείες των αεροσκαφών που καταρρίπτουν την θεωρία της προβολής του τόξου ως καμπύλη. Επίσης τι συμβαίνει πραγματικά στις πτήσεις π.χ. Μπουένος Άιρες – Πέρθ Αυστραλίας;

Η ανάλυση αυτή μπορεί να είναι ατελεύτητη και ο καθένας μπορεί να υποθέσει ότι θέλει. Αλλού είναι το ύποπτο στοιχείο. Τα αεροδρόμια σε Κατάρ, Ντουμπάι και Κωνσταντινούπολη, έχουν γίνει κέντρα διερχομένων πτήσεων. Αν δει κανείς την θέση των πόλεων αυτών στον χάρτη της επίπεδης γης θα δει ότι ευρίσκονται σε ευνοϊκοτάτη θέση, σχεδόν στο μέσον ακριβώς των διαδρομών Αμερικανική ήπειρος, Ασία, νοτιοανατολική Ασία, Αυστραλία, παρακάμπτοντας τον Βόρειο Πόλο, και γι αυτό αυτά τα αεροδρόμια έγιναν κέντρα αεροπορικών διαδρομών. Οι διηπειρωτικές πτήσεις μέσω αυτών των αεροδρομίων στην σφαιρική Γη φαίνονται καμπυλωτές ή οξυγώνιες, ενώ στην επίπεδη Γη φαίνονται ευθείες. 

β) Βλέπουμε την καμπυλότητα του νερού όταν είμαστε σε μια παραλία. Γιατί δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο π.χ. στις στέπες ή στο Κάνσας που η επιφάνειά του είναι απολύτως επίπεδη; Έγινε και πείραμα για την επίπεδη επιφάνειά του! Τι συμβαίνει εδώ; Η θάλασσα ή η ξηρά έχει δίκαιο; Οι ερευνητές μας παραπέμπουν στην διώρυγα του Σουέζ, στην οποία υπάρχει και νερό και ξηρά, και της οποίας το μήκος είναι περίπου 200 χλμ. Βλέπουμε στις φωτογραφίες της περιοχής αυτής ότι τα πλοία πλέουν σε επίπεδη επιφάνεια. Αλλά και τα σχέδια του Λεσέψ, ο μηχανικός που σχεδίασε την διώρυγα, έγιναν με βάση ότι η Γη είναι επίπεδη. Επίσης και οι μηχανικοί σιδηροδρομικών γραμμών σχεδιάζουν με βάση ότι η Γη είναι επίπεδη. Υπάρχουν μαρτυρίες.

Επίσης, όπως μου είπαν, εκεί στην Ελλάδα με τις ωραίες θάλασσές σας, μπορείτε να δείτε ότι όταν ο Ήλιος ή η Σελήνη καθρεφτίζονται στην επιφάνεια της θαλάσσης κατά την δύση ή ανατολή τους, από την αντανάκλαση των ακτινών τους φαίνεται ότι η επιφάνεια του νερού είναι επίπεδη.  


γ) Ο μεγαλύτερος ψεύτης στον κόσμο, ισχυρίζονται όλο και περισσότεροι, ότι είναι η NASA. Εξυπηρετεί τα σχέδια των σατανιστών και γι αυτό αν διαβάσει κανείς το λογότυπο της NASA ανάποδα, διαβάζει SATAN! Μας λένε λοιπόν οι της NASA, ότι η Γη είναι ένας μικρούτσικος πλανητάκος στο αχανές σύμπαν. Ωραία. Ότι η Γη κινείται γύρω από τον εαυτό της, γύρω από έναν νοητό άξονα. Ωραία. Ότι ο άξων αυτός έχει κλίση 66,6 (τυχαίο;) μοίρες σε σχέση με το επίπεδο της τροχιάς της. Ωραία. Ότι η Γη γυρίζει και γύρω από τον ήλιο. Ωραία. Ότι ο ήλιος, η Γη, και όλο το ηλιακό σύστημα κινούνται μέσα στον γαλαξία. Ωραία. Ότι ο γαλαξίας κινείται με ασύλληπτη ταχύτητα μέσα στο αχανές σύμπαν που όλο και διευρύνεται λόγω του big bang. Ωραία. Τίθεται τώρα το ερώτημα. Ποιος μπορεί να μας περιγράψει την πορεία του Πολικού αστέρος στον χώρο ώστε αυτός να φαίνεται σε σταθερή θέση στην ασήμαντη Γη η οποία κάνει τόσες κινήσεις;

Και μας λέει η NASA, ότι ο Πολικός αστήρ κείται σε απόσταση από την Γη μεταξύ 323 και 434 ετών φωτός. Δηλαδή, 1.938.000.000.000.000 – 2.604.000.000.000.000 μίλια ή περίπου 2 τετράκις εκατομμύριο μίλια. Η διαφορά πάλι αυτών των ακαταλήπτων αριθμών μας δίνει, συμπτωματικά, 666.000.000.000.000. Πως στο καλό συμβαίνει και όλοι οι αριθμοί στο σύμπαν είναι σχετικοί με τον σατανά και τον τεκτονισμό; Τόσο καλός ήταν ο αρχιτέκτονας;

Ας μάθουμε κάποτε τι γράφει η Οδύσσεια για τον Πολικό αστέρα και ποιος θα μας εξηγήσει γιατί είναι ορατός 20 μοίρες κάτω από τον Ισημερινό; Ο Υδροχόος και ο Ζυγός γιατί είναι ορατοί από 65 μοίρες βόρεια έως 90 μοίρες νότια; Ο αστερισμός της Παρθένου γιατί είναι ορατός από τις 80 μοίρες βόρεια έως 80 μοίρες νότια; Ο ήλιος γιατί είναι αόρατος στην Ανταρκτική από 17 Μαΐου έως 21 Ιουλίου; Και γενικώς πολλά τέτοια «περίεργα» συμβαίνουν επί χιλιετίες.

δ) Να δούμε τώρα τι μας δείχνουν οι δορυφορικές κεραίες. Μας λένε ότι οι δορυφόροι για να ευρίσκονται σε σταθερή θέση σε σχέση με την γη, ευρίσκονται σε γεωστατική τροχιά, ήτοι στην προέκταση του Ισημερινού. Επομένως οι δορυφορικές κεραίες στις χώρες στου Ισημερινού θα έπρεπε να «κοιτάνε» κάθετα επάνω και στον Βόρειο και Νότιο πόλο λίγο πιο κάτω από τον ορίζοντα, με ανάλογη γωνία κλίσης στις ενδιάμεσες περιοχές. Τότε γιατί όλες οι δορυφορικές κεραίες σε όλον τον πλανήτη κοιτάνε πιο πάνω από τον ορίζοντα με την ίδια περίπου γωνία κλίσης, λίγο πιο πάνω από τον ορίζοντα;

ε) Μας λένε ότι συντομότερη απόσταση είναι η ευθεία. Άρα οι πύραυλοι που στέλνουν στο διάστημα θα πρέπει πρώτα ν’ απαλλαγούν από την βαρύτητα της Γης όσο το δυνατόν γρηγορότερα, άρα πετώντας ευθεία επάνω διότι στερούνται πτερύγων. Τότε γιατί καμπυλώνει η τροχιά τους σχεδόν αμέσως μετά την απογείωσή τους; Θα πουν κάποιοι λόγω της περιστροφής της Γης μας φαίνεται έτσι. Ωραία. Τότε ο αυστριακός που έπρεπε να προσγειωθεί; Και γιατί προσγειώθηκε σχεδόν στο ίδιο σημείο απογείωσης;

3. Σειρά έχει τώρα ο τεκτονισμός ο οποίος είναι στημένος τοιουτοτρόπως ώστε τα υψηλόβαθμα στελέχη να θεωρούνται οι κάτοχοι της απολύτου αληθείας περί της φύσεως των πραγμάτων, μιας αληθείας η οποία είναι κρυμμένη στα σύμβολά τους τα οποία μελετούν διάφοροι ερευνητές.

Ο τεκτονισμός, όπως όλοι οι λαοί του κόσμου παλαιότερα, θεωρεί ότι η γη είναι επίπεδη, σύμφωνα με σύμβολά του. Εργάστηκε από παλιά για ν’ αποδείξει ότι η Γη είναι σφαιρική, για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, και για αυτό όλοι οι διάσημοι παλιοί επιστήμονες, όπως, ο Πυθαγόρας, ο Κοπέρνικος, ο Γαλιλαίος, ο Κέπλερ, ο Νεύτων, κλπ, απεικονίζονται με τεκτονικά σύμβολα. Σύμφωνα με τους συμβολισμούς τους, επάνω από την Γη κινούνται περιστροφικά ο Ήλιος και η Σελήνη, έχουν το ίδιο μέγεθος, αλλά και ισαπέχουν από την Γη. Όλοι οι αστέρες, τα δισεκατομμύρια που βλέπουμε είναι οφθαλμαπάτη και δεν είναι τόσοι όσοι φαίνονται (το απέδειξε και ο Τέσλα μαθηματικά), είναι σταθεροί, και γι αυτό μου είπαν ότι εσείς στα ελληνικά το λέτε «στερέωμα» (!!!). Κινούνται μόνο 7 πλανήτες εντός του ουρανίου θόλου που περιβάλει την Γη, και αυτούς συμβολίζει η επτάφωτη λυχνία των εβραίων. 9 είναι οι πλανήτες μαζί με τον ήλιο και την Σελήνη. Όσοι έχετε επισκεφθεί το Πάνθεον της Ρώμης θα έχετε δει ακριβώς την κατάσταση του κόσμου. Γι αυτό στα τεκτονικά κτήρια οι οροφές είναι αποτελούμενες από πολλά τετράγωνα. Σημαίνει τάξη και ακινησία στον ουρανό. Προσέξτε επίσης τα περιστύλια που τοποθετούνται σε διάφορες πόλεις σ’ όλο τον κόσμο σε εμφανέστατα σημεία. Γιατί όλα είναι αρχαιοελληνικού ρυθμού; Λέγεται ότι όλοι οι αστροναύτες του προγράμματος «Απόλλων» ήταν υψηλόβαθμοι τέκτονες.

4. Πάμε τώρα στην τελευταία κατηγορία, να δούμε πως ο Χριστός μας πληροφορεί μέσω του Ευαγγελίου ότι η Γη είναι επίπεδη. Οι Ευαγγελισταί Λουκάς και Ματθαίος μάς περιγράφουν τους πειρασμούς του Ιησού από τον Σατανά. Οι δύο Ευαγγελισταί φυσικά δεν ήταν μαζί με τον Χριστό όταν αυτός πειραζόταν και προφανώς ο Χριστός περιέγραψε την δοκιμασία του στους μαθητάς του, οι οποίοι και μας την μετέφεραν γραπτώς. Σημειωτέον ότι ακόμη και οι αντίχριστοι παραδέχονται τον Χριστό ως Προφήτη αλλά όχι ως Θεό.

Ο Λουκάς γράφει στο Κεφ. 4, 5: «Καὶ ἀναγαγὼν αὐτὸν ἔδειξεν αὐτῷ πάσας τὰς βασιλείας τῆς οἰκουμένης ἐν στιγμῇ χρόνου·». Ο δε Ματθαίος γράφει στο Κεφ. 4, 8: «Πάλιν παραλαμβάνει αὐτὸν ὁ διάβολος εἰς ὄρος ὑψηλὸν λίαν, καὶ δείκνυσιν αὐτῷ πάσας τὰς βασιλείας τοῦ κόσμου καὶ τὴν δόξαν αὐτῶν».

Προσοχή εδώ. Ο Λουκάς γράφει ότι ο Σατανάς έδειξε όλα τα βασίλεια της Γης «εν στιγμή χρόνου», που σημαίνει ότι όλα τα βασίλεια της Γης ήταν ορατά ταυτόχρονα. Ο δε Ματθαίος γράφει ότι ο Χριστός με τον Διάβολο βρισκόντουσαν σ’ ένα βουνό, άρα πατούσαν σε σταθερό σημείο επάνω στην Γη, δεν «πετούσαν», ούτε «περιστρέφονταν», και είδαν όλα τα βασίλεια της Γης. Και στις δύο περιπτώσεις για να δει κάποιος ΟΛΑ τα βασίλεια της Γης ταυτοχρόνως και από σταθερό σημείο, θα πρέπει η Γη να είναι επίπεδη. Μελετάτε τας γραφάς…

 Έχουν και οι οπαδοί της επίπεδης Γης στοιχεία και υποστηρίζουν τις θέσεις τους. Το ίδιο και οι οπαδοί της σφαιρικής Γης. Το ποιος έχει δίκαιο θα το αποφασίσει κατά τα φαινόμενα ο τεκτονισμός όταν έλθει η ώρα του Αντιχρίστου. Διότι μάλλον και το σχήμα της Γης εξαρτάται από τις διαθέσεις των παγκοσμιοποιητών εν όσω εμείς έχουμε παραδώσει τις τύχες μας στα χέρια τους.

Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.

Χρήστος Μαντζιάρης

 

6 σχόλια:

  1. ΑΣ ΠΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΈΣΤΩ ! ΕΝΑΣ
    ΣΕ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΩΦΈΛΙΜΟ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΕΠΊΠΕΔΗ Η ΣΦΑΙΡΙΚΉ ?

    ΕΠΊΣΗΣ ΜΉΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΎΠΛΟΟ ΣΚΆΦΟΣ ΘΑ ΠΆΤΕ ΑΤΑ? Η ΘΑ ΓΥΡΊΣΕΤΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ? ΜΕ ΤΗΣ ΤΣΕΠΕΣ ΓΕΜΆΤΕΣ
    ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΊΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΎΣ
    ΠΑΝΤΟΎ ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ... ΌΧΙ ΌΠΟΥ ΒΓΕΙ...❗❗❗

    ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ
    ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ
    ΜΕ ΧΑΖΆ ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΓΑ...!
    ΤΙ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΠΑΊΖΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΚΆΡΓΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΆΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΓΈΝΟΥΣ.

    (ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΊΤΕ ΚΑΝΈΝΑ ! ΣΩΤΉΡΑ...)
    ΠΊΣΤΗ ΜΌΝΟ ❗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΎΡΙΟ ΗΜΏΝ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ❗ ΑΠΌΛΛΩΝ... ΤΥΑΝΕΎΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΌΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΓΑΙΑΣ 🇬🇷

    ΌΠΟΙΟΣ ΚΆΝΕΙ ΚΆΤΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΑΣ ΤΟ ΚΆΝΕΙ
    ΠΡΏΤΑ... !!! ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΆ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΊΣ... ΝΑΧΟΥΜΕ.
    ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΨΥΧΙΚΉ ΣΩΜΑΤΙΚΉ
    ΥΛΙΚΉ...

    ΑΥΤΌ ΚΆΝΟΥΝ... ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΊ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ
    ΑΠΟ ΔΙΆΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ
    ΤΟ ΣΩΤΉΡΑ...

    ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ❗

    ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ Η ΕΊΣΑΙ: +ΙΣ.ΧΡ
    🧠🪖🗡️⚖️👼

    Η ΔΕΝ... ΕΊΣΑΙ !!!💩🤡👹

    ΤΟ ΠΛΈΟΝ ΓΕΛΟΊΟ ΕΊΝΑΙ
    ΟΤΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΨΑΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ (ΆΚΟΥΣΟΝ ΆΚΟΥΣΟΝ !)
    ΜΕ ΤΟΝ ""ΚΑΛΟ""ΣΚ💩Τ👹ΝΙΣΜΟ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΌ ΣΑΤ👹ΝΙΣΜΟ🤡

    ΑΠΛΆ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ.ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ, ΠΑΕΙ ΤΟΧΑΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΓΙΑΣΟΥ ΡΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ,ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΙ ΜΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΕΝ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ,ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ,ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ , ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ,ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΩ.ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΠΑΛΙΟ ΖΩΗ ,ΨΕΥΤΗ ΝΤΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΡΟΝΙΜΑ,ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ.Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ,ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ,ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.ΥΠΕΡΤΑΤΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΦΑ ΣΟΥ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΣΑΔΙΣΤΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ,Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΓΚΙΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ.ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΤΟΥ ΒΙΓΚ ΤΟΥ ΤΑΜ ΤΟΥΜ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΙΣΧΥΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ,ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ,ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΑΡΕ ΑΘΛΙΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΞΕΚΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΕΧΕΙ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΗΛΙΟΥΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1.000.000.000 ΕΠΙ 1.000.000.000 ΗΛΙΟΙ,ΗΓΟΥΝ 10 ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗΟΓΔΟΗ ΗΛΙΟΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ 360 ΜΟΙΡΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΩΛΟ.ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ,Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ 360.ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ10 ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΕΚΤΗ ΔΙΑ 3,6.ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΣΤΡΑ.ΑΣ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΩΣ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.ΠΑΡΑΤΡΑΒΙΓΜΕΝΟ ΛΕΙΑΝ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΞΙΣΟΡΟΠΙΣΩ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΤΩΡΑ.ΒΙΓ ΤΑΜ ΤΟΥΜ ΠΡΙΝ 14.000.000.000 ΕΤΗ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΣΤΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,ΠΡΟΧΙΜΟΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 4,24 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΑΣ ΘΕΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑΣΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ10 ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΕΚΤΗ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΤΟ 4,24 ΔΙΑ 3,6 ΤΟ ΚΑΝΩ ΙΣΟΝ ΕΝΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ 14ΕΠΙ 10 ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ 300.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ,Η ΓΗ ΚΙΝΗΤΑΙ ΜΕ 60000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΑ ΩΡΑ,ΕΞΙΣΟΡΟΠΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΗ,ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΩΣ ΕΥΘΕΙΑ.ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ.14.000.000.000 ΕΤΗ, ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑ ΜΟΥΤΣΑ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΤΟΣΑ ΘΑΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ,ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ,ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟ ΠΟΛΥ 14.000.000.000 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣΑ ΜΟΥΤΣΑ.ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 10 ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΕΚΤΗ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 10 ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΙΑ 1,4 ΕΤΗ,ΔΗΛΑΔΗ 700.000 ΕΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΕΧΩ ΔΥΟ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑ ΜΟΥΤΣΑ ΛΟΓΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ.ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΚΙΟΜΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ Ο ΑΤΙΜΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ,ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ,ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΥΠΕΡΤΑΤΕ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ.ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕ ΩΜΕΓΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ,ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΑΥΡΙΣΕΣ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ.ΕΣΥ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive